Administrer alle jeres produktdata fra et sted: PIM-systemet

Med et PIM-system kan I samle alle jeres produktdata et sted, som mindsker tidsforbrug ved vedligeholdelse af data såsom priser, varebeskrivelser, billeder, varenumre og meget mere.

Er jeres produktdata spredt ud over forskellige kanaler, systemer og formater? Har I produkter eller services, som skal kanaliseres til samarbejdspartnere, leverandører, distributører eller forhandlere? Løsningen er et PIM-system.

Hvad er PIM?
PIM er forkortelsen af Product Information Management. PIM er et system, der hjælper virksomheder med at samle alt produktdata et sted. PIM-systemet gør det betydeligt nemmere at håndtere data, da det giver en Single Souce of Truth. Hvilket betyder, at man har let adgang til alle produktinformationer.

Når der foretages en ændring i kernesystemet, vil ændringen ligeledes opstå på tværs af alle kanaler, hvilket betyder, at hvis man ændrer lagerstatus, så vil ændringen opstå i de forskellige afdelinger, markeder, sprog og platforme, som virksomheden skulle have. På den måde kan I nemt opdatere og fordele informationer.

Hvordan fungerer et PIM system?
Overordnet er PIM et samlingspunkt for alt produktdata. PIM-systemet samler data fra forskellige kilder, så man nemt kan distribuere data til interne og eksterne systemer.

  • PIM behandler data og kan eliminere behovet for manuel opdatering og indtastning. Det hjælper med at mindske menneskelige fejl og overflødige opgaver.
  • PIM importerer filer og lokale databaser, som kan indlæses direkte fra leverandørerne til jeres format.
  • PIM kan forbinde tekster, billeder og videoer, som gør, at I nemt kan dele og ændre data med leverandører, kollegaer eller sælgere.


Hos Mr. Toucans er vi eksperter indenfor forskellige former for PIM-systemer. Få hjælp til at danne et overblik over alle jeres produktdata. I kan kontakte os på: info@mrtoucans.dk eller +45 71 99 80 08.

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd