Året der gik hos Mr. Toucans – og hvad du kan forvente fra os i 2024

Rigtig godt nytår! Vi håber, du er kommet godt ind i det nye år. Hos Mr. Toucans er vi meget spændte på at komme i gang med 2024, da vi har flere spændende ting i ærmet 😃

 

Det er dog altid godt lige at stoppe op og tage et tilbageblik på året, der gik, så det lægger vi ud med.

 

2023 hos Mr. Toucans

Det forgangne år bød på mange positive aspekter. 

 

Først og fremmest vil vi sende en stor tak til alle vores kunder, som var med til, at vores omsætning i 2023 steg med mere end 70% – endnu et rekordår for Mr. Toucans 🥳

 

Vi fik også en ny medarbejder i staben samt en ny associate/samarbejdsparter:

 

  • Daisy blev i foråret ansat som marketingkoordinator. Hun er bl.a. ansvarlig for SoMe, nyhedsbreve og tekstforfatning for vores kunder og for Mr. Toucans. Vi er rigtig glade for at have Daisy med på vores team. Læs mere om Daisy her.

  • Sanne Rossen er vores nyeste samarbejdspartner. Hun er uddannet retoriker og skriver hjemmesidetekster, nyhedsbreve, katalogtekster, foldere og meget andet. Vi er meget glade for samarbejdet med Sanne. Du kan læse mere om Sanne her.

 

Julekalender

I 2022 lancerede vi vores digitale julekalender og havde en fin tilslutning, men lanceringen var sent ude, så mange gik glip af deltagelsen. I år har vores julekalender været en stor succes og mange har fulgt med hver dag, stort tak til jer. Vi udsender et nyhedsbrev til alle, der har deltaget i julekalenderen inden for den næste uge, hvor alle vinderne også vil fremgå.

 

Vi har desuden fået tilkendegivelser om, at flere kunder er interesserede i at få deres egen digitale julekalender på deres egen hjemmeside i 2024. Det tilbyder Mr. Toucans nemlig også, og hvis det kunne være noget for din virksomhed, så kontakt Bo her. 

 

Vi takker alle de kunder, som var inde og åbne låger, og vi håber, at præmierne falder i god jord.

 

 

 2024 hos Mr. Toucans

 

Vi har en række nye produkter på vej, og vi glæder os meget til at vise jer dem:

 

  • Online-portal: I forlængelse af den løbende digitale udvikling, tilkommer der hele tiden en stigende mængde data, og disse data bliver tiltagende vigtige for at kunne tage de rigtige beslutninger i fremtiden. Online-portalen samler alle disse data ét sted. Den indeholder bl.a. webanalyser, data fra sociale medier og online annoncering, liste med virksomhedsbesøg på hjemmesiden, SEO-rangering og nyhedsbrevsdata. Vil du høre mere, så kontakt Bo på bo@mrtoucans.dk.

 

  • LinkedIn-annoncering: Vi vil i løbet af 2024 kunne tilbyde en opdateret LinkedIn annoncepakke, som indeholder opsætning, budgetstyring, vedligeholdelse, datarapporter mm. Hold øje med nyhedsbrevene eller kontakt Daisy på  daisy@mrtoucans.dk for mere information.

 

  • PIM-system: Vi vil desuden fokusere på at videreudvikle vores PIM-system. I 2023 leverede vi to PIM-systemer og fik flere positive tilkendegivelser fra potentielle kunder, som er interesserede. Hvis du også er interesseret i et PIM-system, som kan modtage ordrer fra dine kunder, holde styr på alle produktdata, integrere med dit økonomisystem, automatisk udsende pris- og produktkataloger, så kan du læse mere her.

 

  • Google Ads: Sidst, men ikke mindst, så indgik vi i slutningen af 2023 en aftale med en af Danmarks dygtigste Google Ads-eksperter, som vi ser meget frem til at samarbejde med. Vi starter de første kampagner i Q1. Hold øje med nyhedsbrevene eller kontakt Bo på bo@mrtoucans.dk, hvis du vil vide mere.

 

Hold øje med de fremtidige nyhedsbreve, da vi løbende fortæller mere om vores nye produkter og ydelser – og selvfølgelig en masse andre spændende nyheder og tips og tricks til din virksomhed 😃

 

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd