Brug professionelle billeder til at vise hvem I er  

Har jeres virksomhed brug for at få taget professionelle og autentiske billeder eller videoer, så kan I netop gribe muligheden nu.

Uanset om det er på jeres egen hjemmeside, sociale medier eller en annonce, så er det en stor fordel for jeres virksomhed at bruge gode billeder. Læs med her og find ud af hvilke muligheder og services Mr. Toucans tilbyder.

Mød vores fotograf, Martin
Hos Mr. Toucans har vi ansat Martin, som arbejder med fotografering og videooptagelse og har stærke kompetencer indenfor reklamefotografering, videoproduktion og brandstrategi. Martin har mange års erfaring indenfor filmbranchen og er til stede under hele processen, fra ideudvikling til konceptualisering. 

Martin hjælper organisationer og virksomheder med at finde og skabe deres fortællinger gennem kameraet.

“Jeg anvender fotografi og film til at hjælpe jer med at fortælle visuelle narrativer, der kan inspirere jeres målgruppe til at foretage handlinger mod en positiv forandring.”

Billeder siger mere end 1.000 ord 
Gode billeder understøtter genkendelighed hos forbrugerne, men er også med til at få budskaber og værdier til at trænge hurtigere og nemmere igennem.  

Hos MrToucans mener vi, at billeder kan noget helt andet end tekst. Vi har listet 3 egenskaber billeder besidder:

1. Mennesker bearbejder billeder bedre end ord
Vores hjerne kan meget bedre og hurtigere bearbejde billeder end tekst. Undersøgelser viser at vores hjerner husker billeder 6 gange bedre end tekster – derfor mener vi, at det godt kan betale sig at have gode og sigende billeder til jeres virksomheds markedsføring.

2. Identiteten opstår gennem billeder 
Jeres brand identitet er med til at forme jeres kunders opfattelse af hvem I er. Den omfavner virksomhedens kerneværdier og hvad virksomheden står for. Billeder er en del af virksomhedsidentiteten og er med til at fortælle en historie igennem forskellige virkemidler. Hvis man som virksomhed ikke har en identitet, har man med andre ord ikke et ansigt at vise udadtil – og udenforstående kan have svært ved at forstå, hvem man er. Det er netop derfor, at vi hos Mr. Toucans har fokus på at arbejde med virksomheders visuelle identitet.

3. Billeder øger interaktion hos kunderne
Undersøgelser viser, at opslag der har tekst og billede har 90% større chance for, at en potentiel kunde vælger at interagere med opslaget, sammenlignet med opslag uden tekst. Når kunder interagerer med opslag, skabes der et kundeengagement, som medfører at I kan etablere og fastholde kunderelationen.

Grib muligheden nu!
Når I har autentiske og professionelle billeder af jeres virksomhed, forstærkes kundernes tillid, og der bliver samtidig skabt et ensartet udtryk gennem brand og identitet.

Hvis ovenstående har vakt jeres interesse og I vil høre mere om vores service, så tag endelig fat i Mr. Toucans. Vi står til rådighed på info@mrtoucans.dk eller +45 71 99 80 08.

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd