Byd velkommen til vores nye tekstforfatter Sanne 👋

Sanne Rossen er uddannet retoriker og skriver hjemmesidetekster, nyhedsbreve, katalogtekster, foldere og meget andet. Hun er ikke til smarte reklameslogans, men lægger i stedet vægt på at:

 

  • Formidle teknisk eller svært tilgængeligt stof på en forståelig og letlæselig måde.
  • Målrette salgsargumenterne til de rette modtagere, nemlig dem der tager beslutningen om at købe virksomhedens produkter.
  • Strukturere teksterne på en måde, der styrker virksomhedens troværdighed og øger læserens interesse.

 

Med en solid viden og praktisk erfaring inden for argumentations- og skriveteknik er Sanne meget mere end en menneskelig ChatGPT, der spytter den ene generiske salgstekst ud efter den anden. I stedet får du vedkommende tekster, der tager udgangspunkt i, hvem I er, og hvem I forsøger at ramme.

Når Sanne ikke skriver tekster for Mr. Toucans, underviser hun i Skriveteknik samt Sprog & grammatik. Du skal derfor være mere end vågen for at finde en kommafejl i hendes tekster.

Mr. Toucans er et team af motiverede designere, programmører, data- og marketingeksperter, der drives af en fælles passion for at levere resultatorienterede hjemmesider og digital markedsføring. Du kan læse mere om vores team og ekspertise i “OM OS”-afsnittet 😃

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd