Data er guld

Modtag en gratis datarapport hver måned som kunde hos Mr. Toucans.

Fremover vil du modtage en gratis datarapport af din hjemmeside, hvis du er kunde hos Mr. Toucans. Rapporten indeholder generelle data som f.eks. score i forhold til mulige forbedringer, antal besøgende på hjemmesiden, hjemmesidens placering i Google, mest populære sider, køn- og aldersfordeling og meget mere. 

Data er guld
Når vi taler med virksomheder, hører vi ofte, at de anvender deres hjemmeside som et visitkort. Det er en skam! Virkeligheden er nemlig, at hjemmesiden aktivt kan understøtte din målsætning via de data som allerede eksisterer på hjemmesiden.

Hvis du opfatter din virksomheds hjemmeside som et nødvendigt men ikke særligt nyttigt online visitkort, så er du ikke den eneste. Den rigtigt gode nyhed er, at de seneste års enorme teknologiske udvikling indenfor hjemmesider betyder, at det nu er muligt for virksomheder at benytte sig af værktøjer, som giver detaljeret information om de besøgende.

Din hjemmeside rummer en kæmpe mængde af værdifulde data om de besøgende. Du skal bare sørge for at samle dem op.

Tjek din e-mail
Vi har udviklet den første version af vores datarapport på din hjemmeside, som vil blive sendt direkte til din e-mail. Da det er den første datarapportversion vi har udviklet, hører vi gerne fra dig angående manglende data, ris/ros, ændringer etc.

Hvad skal jeg gøre med al den data?
Hvis ikke du har ressourcerne eller tid til at konvertere al din data til forbedringsmuligheder for din hjemmeside, så kontakt os og vi kan sammen kigge nærmere på dine data og udarbejde en forbedringsrapport for din hjemmeside.

Hvad indeholder den nye datarapport?
Rapporten består af data fra den foregående måned inkl. ændringer fra tidligere periode. Følgende data er bl.a. inkluderet i rapporten:

  1. Hvor mange forskellige besøgende har besøgt din hjemmeside?
  2. Hvor mange totale besøg har der været på din hjemmeside?
  3. Hvor længe varede besøgene?
  4. Hvilke sider er de mest besøgte?
  5. Hvordan er din placering i Google?
  6. Hvem er de besøgende: Alder, køn, sted?
  7. Hvordan har de fundet din hjemmeside; via annoncer, direkte søgninger, e-marketing etc.?
  8. Hvor mange forlader din side med det samme?
  9. Er din hjemmeside GDPR-sikret?
  10. Hvad er din score i forhold til mulige forbedringer?
Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd