Det bedste år nogensinde

Det er skørt at kalde 2020 det bedste år nogensinde, men det er ikke desto mindre sandt for Mr. Toucans og nogle af vores kunder.

Ananas i egen juice

Kort efter den første nedlukning, kunne vi se en øget aktivitet på internettet. Vi besluttede derfor at øge vores investering i digital markedsføring, som for os betød flere aktiviteter mht. nyhedsbreve, annoncering og SEO optimering. Det har uden tvivl være med til at give os et rigtig godt resultat, som vi er meget stolte af.

Det bedste er, at en del af vores kunder også har oplevet en øget aktivitet på deres hjemmesider. Nedenfor kan du se resultaterne fra vores SEO aktiviteter i 2020.

Digital Marketing

For langt de fleste virksomheder, vil digital markedsføring være en god ide. Det afgørende er, at man har en god og stærk digital marketingstrategi, som bl.a. indeholder en analyse, en målsætning og en plan. Der er mange marketingshåndtag at dreje på, nogen er bedre end andre. Det gode ved de mange håndtag er, at der er en eller flere, der passer til din forretning. Endvidere udmærker de digitale marketingsmuligheder sig også ved en slags “no cure no pay” metode.

No Cure No Pay

Når man investerer i Digital markedsføring, betaler man stort set kun for aktiviteter som betragtes af potentielle kunder. Står man f.eks. på en messe, har man investeret mange tusindende kroner uden at vide om der kommer potentielle kunder og om de finder din stand. De samme penge eller meget mindre kan anvendes på Digital marketing, som kun anvendes på modtagere som har vist interesse for dit produkt eller ydelse.

Har du behov for en snak om jeres digitale marketingsplan, så ring på 20 16 99 29 eller send en mail.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd