Er din hjemmeside sikret mod hackerangreb?

I har måske hørt om det nylige hackerangreb med ransomware, som angreb virksomheden AzeroCloud for nylig, og som bl.a. gik ud over Claus Pilgaard, bedre kendt som Chili Klaus?

AzeroCloud hoster 3.700 hjemmesider, og størstedelen af deres kunder har mistet al data. Dvs. deres hjemmeside, deres e-mail, deres webshop, data på kunder osv. Altså ikke mindre end ødelæggende for især små virksomheder.

Desværre sker det ind imellem, at hackere lykkes med at nedlægge servere hos hostingvirksomheder, ofte de lidt mindre, som er billigere, men hvor sikkerheden også er tilsvarende mindre.

Når du køber hosting hos Mr. Toucans, kommer din hjemmeside til at ligge på en server,  der hoster 1,6 mio. hjemmesider, bl.a. CNN og Google, samt mange andre store internationale virksomheder, som kræver en meget høj sikkerhed. Vi kan derfor forsikre dig om, at din hjemmeside er hosted på en meget sikker server, da den kører på en af de mest sikrede og hurtigste serversystemer i verden.

Hvis du ikke allerede har hosting igennem Mr. Toucans, så var det måske værd at overveje? Det kan måske spare dig for nogle søvnløse nætter – eller i hvert fald bekymringer om, hvorvidt din hjemmeside bliver hacket, eller siden simpelthen bare går ned pga. serverproblemer.

Kontakt os i dag og hør nærmere 🤓

Du kan læse mere om hackerangrebet mod AzeroCloud og Chili Klaus her.

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd