Er din virksomhed omstillet til den moderne købsproces?

Måden vi træffer købsbeslutninger på, er igennem internettet. I takt med at kundeoplevelsen bliver mere digital, så vokser behovet for god online B2B-markedsføring også.

Hvis I ikke har en god kommunikation, så vælger kunden formentligt konkurrenten

Købsprocessen starter allerede, når den potentielle eller eksisterende kunde begynder at researche. Det er derfor meget vigtigt, at I igennem jeres kommunikation på hjemmesiden og sociale medier, giver mulighed for at gøre kunden klogere på jeres produkter og services.

Den moderne køber
Med internettets store udbredelse er moderne købere blevet mere skeptiske og opmærksomme på risikoen ved et køb. Det betyder, at køberen undersøger og sammenligner produkter, virksomheder og services med konkurrenterne.

Når jeres potentielle kunder har lavet research, er de allerede kommet langt i beslutningsprocessen, inden sælger får mulighed for at påvirke dem. Den moderne køber bruger nemlig lang tid på at researche online. Det er derfor vigtigt, at man igennem hjemmesiden informerer jeres potentielle kunder om produkter og ydelser.

Hvad kan jeg gøre for at kunderne vælger min virksomhed?
Det er vigtigt, at jeres markedsføring er på de rigtige kanaler med den rigtige information. Det hjælper kunden med at træffe en beslutning i researchprocessen.
Hos Mr. Toucans kan vi hjælpe jeres virksomhed med at omstille jeres markedsføring til den moderne købsproces.

Vi hjælper b.la. med:

  • Synlighed på Facebook
  • Synlighed på LinkedIn
  • E-mail marketing
  • SEO
  • Leadgenerering

I dag handler det om at skabe tillid og god kommunikation til sine kunder. Der findes mange måder man kan gøre dette på. Hos Mr. Toucans sætter vi fokus på at levere værdifulde løsninger til netop jeres virksomhed og jeres behov.

Hos Mr. Toucans kan vi hjælpe med en god online markedsføring. Hvis du er interesseret i at vide mere, hører vi meget gerne fra dig på: info@mrtoucans.dk eller 71 99 80 08.

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd