Hvorfor vælge email marketing?

Vidste du at 15-20% af modtagerne reagerer på email marketing?

Plus: Fordi email marketing til stadighed er den metode, der skaber flest konverteringer, og den bedste relation på den billigste måde. Så enkelt kan det siges.

Minus: Det tager tid at bygge op og de gode resultater kommer først herefter

Få hjælp til email marketing

Da der findes 3 gange så mange brugere med emails end brugere af Twitter og Facebook til sammen, så er det ikke mærkeligt at email marketing er interessant.

Vi kan alle komme med eksempler på email marketing, som vi har slettet og til sidst afmeldt os, så hvorfor skulle din virksomhed starte på email marketing? Årsagen til at mange sletter eller afmelder email marketing er, at indholdet ikke er interessant for modtageren. Du har formenligt modtaget email marketing, som du læser, derfor handler det i bund og grund om målgruppen og indeholdet af dine emails.

Succesfuld email marketing
Det kræver flere ingredienser for at opnå succesfuld email marketing. Først og fremmest skal man kommunikere interessant information til de rigtige modtagere. For at kunne sælge sit produkt eller ydelse skal man opbygge tillid, loyalitet og kendskab til kunden ellers får man ikke solgt noget og det kan bl.a. skabes ved at anvende email marketing til at formidle virksomhedens kompetence og/eller virksomhedens produkters unikke egenskaber.

Hvordan kommer vi i gang?
Først og fremmest skal man have en liste med kunder inklusive email-adresser. Der findes specifikke regler og lovmæssige krav til email marketing, som altid skal overholdes af dig som afsender. Disse står beskrevet i Markedsføringslovens §6. Det betyder at det kan tage tid at bygge en god database op med relevante modtagere. Den gode nyhed er, at hvis du har modtaget email-adresser fra købende kunder, må du gerne anvende deres email-adresser på specielle betingelser.

Hvornår skal jeg gå i gang?
NU. Det tager nemlig tid at opbygge en god database med interessante modtagere. Husk at anvende din hjemmeside til at få brugere til at tilmelde sig din email marketing.

Kan vi sende kommunikation ud i morgen?
Ja, så snart du har en lovlig database med email-adresser, kan du starte kommunikationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om email marketing så kontakt os her eller ring på +45 71 99 80 08.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd