Kampagnepris på foto og tekst

Tekstforfatning og fotografering

Mangler du nye billeder af produkter, medarbejdere, jeres nye udstilling eller skal jeres webtekst opdateres, har I en kunde eller medarbejder, der skal interviewes, så er nedenstående lige noget for jer.
Som du måske ved tilbyder vi tekst og fotooptagelse (også on location), derfor har vi udarbejdet et kampagnetilbud til dig, hvor du kan få professionelle tekster og billeder til en ekstraordinær god pris.

En god hjemmeside eller shop består bl.a. af stil-foto med høj opløsning og tilknytning til emnet og en tekst, der er enkel og nem og forstå. Teksten skal også gerne kunne ”forstås” af Google så hjemmesiden prioriteres højt i søgeresultaterne. Et lækkert billede og god tekst er også med til at øge kvaliteten på din hjemmeside. Dataanalyser konkluderer at hjemmesider med et lækkert design, gode billeder og god tekst har højere konverteringsrater og lavere afvisningsprocent (besøgende som ikke foretager en handling på hjemmesiden).

KAMPAGNETILBUD (gælder til 30/3-21)

  •  1 x Webfoto 
  •  3 x Produktfoto
  •  1 x Portrætfoto
  •  1 x Webtekst, 300-600 SEO-ord.
  •  1 x Reference case, tekst på 300-600 SEO-ord.
  •  3 x Korte nyheder, tekster à ca. 3 x 100 ord.

 

Kampagnepris pr. opgave: 1.495,- kr. ex moms

FOTOGRAFERING

Webfotos, et web redigeret foto

Proces: Du vælger et emne på din hjemmeside, som vores fotograf kommer til din virksomhed og fotograferer f.eks. arbejdsprocesser, der giver mening at vise. Vi redigerer og udvælger tre varianter af billedet, som vil være klar til brug på jeres hjemmeside. Andre opgaver på forespørgsel.

Produktfotos, 3 fritlagte produktfotos.
Proces: Du vælger 3 produkter, der kan sendes til vores studie, vi fotograferer og leverer 3 fritlagte fotos til brug på hjemmesiden. Andre opgaver på forespørgsel.

Portræt, et portræt af medarbejder
Proces: Du briefer os om ønsker og formål via mail eller telefon, du aftaler dato og hvor med fotograf. Vi leverer portræt klar til brug på hjemmesiden. Andre opgaver på forespørgsel.

For alle tre typer fotoopgaver er der som udgangspunkt en korrekturgang, dvs. du får et par forslag som fotografen har udvalgt, herefter redigeres de udvalgte fotos færdigt til brug.
Kampagnepris pr. fotoopgave er 1495,- kr. ex moms – og du kan købe en af hver til den pris. 

KLIK HER FOR BESTILLING.

TEKSTFORFATNING

Webtekst, 300-600 SEO-ord.
Proces: Du sender os materiale, som vi tager udgangspunkt i, f.eks. en gammel tekst, der skal have en makeover og/eller vi tager en kort snak på telefonen om, hvad sidens formål og indhold skal være. Vi skriver udkast og sender til dig til godkendelse. Andet tekst på forespørgsel

Reference case, tekst på 300-600 SEO-ord.
Proces: Du aftaler med din kunde, samarbejdspartner osv. at de vil medvirke og sender mail/telefon nr. til os. Vi interviewer pr. telefon (10-20 minutter), skriver udkast og sender det til dig og interviewpersonen til godkendelse. Andet tekst på forespørgsel

Tre korte nyheder, tekster à ca. 3 x 100 ord.
Proces: Du briefer os om indhold og formål, som f.eks. til brug på hjemmeside og sociale medier, via mail eller telefon, vi skriver udkast, som du får til godkendelse. Andet tekst på forespørgsel

For alle tre typer tekst er der som udgangspunkt en korrekturgang, dvs. du får udkast til kommentering, vi indarbejder dine kommentarer, hvorefter du får det nye udkast til godkendelse.

Kampagnepris pr. tekst er 1495,- kr. ex moms – og du kan købe en af hver til den pris. 

KLIK HER FOR BESTILLING.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd