Kan dine kunder bestille reservedele og tilbehør på din hjemmeside?

Danskerne shoppede løs på nettet i første halvår af 2021, hvor forbruget slog rekord og landede på 93,8 mia. kr.

Coronakrisen har fået flere til at handle online, og trods genåbningen forventer blot hver tiende forbruger at skrue ned for onlineforbruget.

Der er ingen tvivl om, at den største vækst på internettet kommer fra BTC markedet, men var du klar over, at flere og flere BTB-virksomheder er begyndt at tilbyde produkt-bestilling på hjemmesiden til kunder, der handler reservedele og tilbehør?

Mange BTB-virksomheder får bestillinger på reservedele og tilbehør via mail eller telefon. Alt sammen noget som medfører manuelle arbejdsgange og risikere fejlbestillinger.

Nu er det muligt at tilbyde dine kunder selv at bestille reservedele og tilbehør direkte på din hjemmeside, således at du helt undgår, at skulle oprette og indtaste data i dit ERP-system. Udover fordelen ved at bestillingen automatisk sendes til ERP-systemet, så kan virksomheden også se de tidligere ordrer samt få oplyst lagerstatus og pris på alle tidspunkter af døgnet.

En vækst på svimlende 26 % og et forbrug, der nærmer sig 100 mia. kr. på seks måneder, er de reelle fakta når Dansk Erhverv opgiver analysen om e-handel i Danmark.

“Vi har igennem hele Coronakrisen hørt om mange e-handelsvirksomheder med enorm vækst, så den flotte samlede vækst kommer faktisk ikke bagpå mig. Når det er sagt, så er det er en voldsom fremgang fra samme periode sidste år, som også delvist var præget af nedlukning.” Siger Niels Raalund (e-handels direktør hos Dansk Erhverv).

Forventninger til salget på nettet de næste 12 måneder

0 %
Forventer at handle mere
0 %
Forventer at handle det samme
0 %
Forventer at handle mindre
Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd