Køb et support-klippekort inden nytår og spar skatten 🥳

Skal du nå at bruge det sidste i budgettet, inden regnskabsåret slutter? Så er et support-klippekort fra Mr. Toucans en oplagt ide.

Køb et klippekort til support nu og spar skatten – kontakt os her 😃 (Skriv blot ‘klippekort’ i beskedlinjen).

Prisen på 5.995 kr. gælder for 20 klip (pr. påbegyndte 30 minutter) prioriteret support med besvarelse inden for 8 arbejdstimer og inkluderer opdatering og vedligeholdelse.

Support og vedligeholdelse af en hjemmeside kan sammenlignes med et serviceeftersyn på bilen. Ligesom at din bil skal bruge olie og benzin for at fungere, skal en hjemmeside ligeledes bruge support for at fungere og yde sit maksimale. Kontinuerlig support sikrer, at der ikke sker nogen fejl eller sikkerhedsbrud på din hjemmeside. Måneden, du ikke får lavet opdateringer, kan meget vel være måneden, hvor f.eks. din kontaktformular stopper med at virke, og du mister ordrer eller kunder.

Med et klippekort fra Mr. Toucans sikrer du en besparelse på længere sigt og beskytter din investering gennem løbende vedligeholdelse, tests og forbedringer.

Kontakt os her og bestil i dag eller få svar på evt. spørgsmål 🤓 (Skriv blot ‘klippekort’ i beskedlinjen).

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd