Mød vores designer Karin

Karin producerer holdbart, tidløst og unikt design med øje for detaljen. Hun har 20 års erfaring fra branchen og holder et trygt og smidigt forløb igennem hele processen fra idéudvikling til eksekvering.

Hvad skal man vælge?

Vi fandt hurtigt ud af, at udvikling af professionelt webdesign både kræver kompetencer og erfaring. Derfor har Mr. Toucans fået Karin med om bord, som har en årelang erfaring og stærke kompetencer indenfor blandt andet webdesign, UX-design, grafiskdesign og brandstrategi.

Hvis din hjemmeside skal have et re-design udviklet af en professionel webdesigner, så grib muligheden nu. Fordelen ved at bruge Karin er, at du kan sikre et æstetisk design til din hjemmeside efter egen vision, som kan overføres til online markedsføring og brandet i almindelighed. Derudover vil optimeret grafik bidrage til bedre SEO-resultater på din hjemmeside.

Trænger din designmanual til et løft eller har du en specifik designopgave, du gerne vil have et bud på, så klik på linket nedenfor.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd