Mr. Toucans’ SEO tjenester

Vidste du at 75% af al søgetrafik slutter på den første side på Google? Derfor er SEO helt essentielt, så din hjemmeside kan findes på internettet.

Hvad er SEO
Søgemaskineoptimering (SEO) går ud på at optimere din hjemmeside og finde relevante søgeord for at sikre, at hjemmesiden vises øverst i søgeresultaterne på Google.

 

Hvorfor har jeg brug for SEO
Hvis din virksomheds hjemmeside ikke findes på side 1 for dine mest populære søgeord, spilder du dit SEO-potentiale. Med en god SEO-indsats får man flere besøgende på hjemmesiden, dermed flere kunder og øget omsætning.

Der er meget lave omkostninger forbundet med SEO i forhold til andre markedsføringskanaler, og den øgede synlighed på Google har typisk en langvarig og holdbar effekt, hvis altså søgemaskineoptimeringen udarbejdes og vedligeholdes korrekt.

 

Mr. Toucans’ SEO pakke
Vores SEO kombinerer dataanalyse, rapportering og forbedringer for at sikre, at hver del af din hjemmeside optimeres. Det gør den attraktiv for søgemaskinerne.

Vores SEO-tjenester inkluderer:

  • Detaljeret analyse af din hjemmeside.
  • Søgeordsanalyse.
  • Identificering af de bedste SEO-muligheder og udøvelse af dem.
  • Justering af dit indhold så alle de bedste SEO-fremgangsmåder er opfyldt.
  • Kontinuerlig overvågning og optimering af den nyeste søgemaskinealgoritme.
  • Månedlig rapportering.

 

Det kan være et stort arbejde at SEO optimere en hjemmeside. Mr. Toucans står klar til at hjælpe din virksomhed så du får en god Google placering.

Læs mere om vores SEO-indsats og se priser her

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd