Mr. Toucans søger studentermedhjælper

Vi søger

Vi søger en dygtig og ambitiøs studentermedarbejder, som kan arbejde ca. 15 timer ugentligt. Det vil være muligt at arbejde hjemmefra eller fra kontoret i Albertslund. Som person motiveres du af at skabe resultater og du er sulten på at lære mere og dygtiggøre dig. Du er god til at bevare overblikket og arbejder effektivt med at få projekter i mål. Du brænder for ny teknologi, udvikler løbende dit faglige niveau og deler idéer og viden med dine kollegaer.

Du kommer til at indgå som en vigtig del af vores team, der dagligt drifter og udvikler en lang række hjemmesider og webshops. Hos Mr. Toucans vil du arbejde tæt sammen med et lille team, der bl.a. arbejder med front-end programmering, tekster, grafik, design og daglig drift af hjemmesider. Vi har en god og uformel omgangstone med korte beslutningsveje.

Hvem er du?

  • Du arbejder ansvarligt, struktureret og selvstændigt.
  • Du har høj arbejdsmoral, godt humør samt er fleksibel og forandringsvillig.
  • Det vil være en fordel, hvis din uddannelse er indenfor webudvikling, design, kommunikation/marketing, it, programmering eller lignende.
  • Du har et højt serviceniveau, da du formentligt kommer til at have direkte kontakt med vores kunder.
  • Du har et godt øje for grafik og kendskab til PHP, JavaScipt, HTML og CSS

Stilling indeholder

  • Ca. 15 timer om ugen.
  • Mulighed for hjemmearbejde.
  • Masser af ansvar og en vigtig stemme ift. beslutninger.
  • Stærkt oplæringsforløb med mulighed for personlig udvikling.

Vi tilbyder

Vi vokser ekstraordinært og har mange bold i luften. Vi tilbyder en udfordrende, ansvarsfuld og afvekslende hverdag, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med webudvikling og support af hjemmesider i WordPress. Vi er en lille virksomhed med store vækstambitioner. En ansættelse hos os kan sagtens resultere i en fuldtidsstilling. Vores arbejdsplads ligger ved Roskildevej i Albertslund og indeholder kantineordning, gratis kaffe/te, gratis fitness, bordtennis og mødelokaler mm.

Kort om os

Mr. Toucans er et ungt digitalt bureau med fart på. Derfor søger vi en ambitiøs webudvikler med et højt fagligt niveau, der vil være med til vedligeholdelse og udvikling af løsninger for vores kunder. Som webudvikler hos Mr. Toucans vil du arbejde i et uformelt miljø, hvor vi elsker at løbe stærkt. Vores centrale forretning ligger i design og udvikling af websites og webshops i WordPress og WooCommerce.

Har vi fanget din interesse?

Så søg stillingen hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og lukker annoncen, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgning skal ske pr. mail til anders@mrtoucans.dk.

Eventuelle spørgsmål til stillingen eller generelt kan ske til Anders Hesselvig på anders@mrtoucans.dk eller tlf. 26 25 43 88.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd