Ny ekspert indenfor online annoncering

På grund af stigende efterspørgsel på online annoncering er Sarah nu kommet med om bord hos Mr. Toucans som ansvarlig for online marketing. Sarah kommer med en stor erfaring indenfor annoncering på de digitale medier primært Google og LinkedIn. Specielt LinkedIn annoncering har haft en stigende interesse, bl.a. fordi at det er her b2b virksomhederne befinder sig.

Vi er rigtig glade for at have Sarah med om bord hos Mr. Toucans bl.a. fordi Sarah har fokuseret på BTB markedet og har gode referencer som marketingsansvarlig. Hun beskriver sig selv således:

”Jeg har arbejdet med online markedsføring siden 2010. Inden da havde jeg taget en HD i afsætningsøkonomi imens jeg arbejdede hos IBM Denmark A/S. Her lavede jeg dataanalyser for IBM’s ledelse, hvilket jeg nu bruger, når jeg skal analysere data fra kundernes markedsføring. Siden arbejdede jeg hos et stort internationalt mediebureau, hvor jeg varetog virksomheders online og offline markedsføring”.

Forskning viser at 94% af alle køb starter med en online søgning

Hvis din hjemmeside ikke er synlig, er den ikke med i de potentielle kunders købsovervejelser, hvilket betyder ultimativt, at de vælger de konkurrenter, som er synlige online. Udfordringen består i, at være synlig ikke kun når dine kunder efterspørger dit produkt, men faktisk allerede når de undersøger deres udfordring i form af en løsning. Den rette markedsføring, kan være med til at skabe et behov, forstærke et begyndende behov og sidst men ikke mindst reagere på et eksisterende behov. Dette gøres vha. forskellige typer for markedsføring, der konstant møder dine kunder der, hvor de er i købsprocessen.

Få 900 kr. gratis første gang du annoncerer på Google

Kunne du tænker dig at få flere besøgende på din hjemmeside? Så kontakt os for et uforpligtende møde om din online annoncering. Hvis du kontakter os nu, kommer du med i puljen om 900 kr. til din næste Google kampagne. Er du interesseret så ring til Bo på 20 16 99 29 eller mail på bo@mrtoucans.dk.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd