Nye funktioner som du måske kan bruge på din hjemmeside

Vi har brugt sommerferien på nye funktioner

Som så mange andre har vi også anvendt noget af sommerferien til at få udført noget af det, som normalt bliver udskudt. I vores tilfælde har det betydet optimering af vores hjemmeside. Nedenfor finder du nogle af de tiltag vi har implementeret på vores hjemmesider. 

  • Altid synlig søgefunktion
  • Hvad læses mest på hjemmesiden?
  • Referencer på hjemmesiden
  • Aktivt speedometer

Altid synlig søgefunktion

Alle de hjemmesider vi har udviklet, inkl. vores egen, har en søgefunktion. En søgefunktion gør det nemlig nemmere for din målgruppe at finde netop det indhold, som de leder efter. Dette gør blandt andet denne funktion meget populær og derfor har vi valgt at implementere den i vores ikonoversigt. Denne ikonoversigt er ALTID tilgængelig uanset, hvor man er på hjemmesiden. Ikonoversigten indholder desuden aktive links til mailadresse og telefonnummer.

Hvad læses mest på hjemmesiden?

Vi har fået optisk sporing på vores hjemmesider således at vi kan analysere, hvad vores besøgende kigger på og læser. Det er nemlig sådan at besøgende ofte stiller mussen ud fra det de læser. Resultatet af en optisk sporingsanalyse kan anvendes til at booste de tekster og informationer som har mange læsere og eventuelt ændre nogle af de tekster som sjældent bliver læst. 

Referencer på hjemmesiden

Referencer, kundeudtalelser, citater og lignende betyder meget for din troværdighed. I den digitale verden, hvor det kan være svært at identificere kvaliteten af den enkelte virksomhed udfra deres hjemmeside, er det vigtigt at hjemmesiden består af referencer fra andre, som har handlet, eller været i kontakt med din virksomhed. Det gælder naturligvis også for os, derfor har vi tilføjet nogle flere referencer, samt foretaget personlige interviews omkring vores kunders oplevelse og indtryk af os som et digitalt marketings bureau.

Aktivt speedometer

De fleste undersøgelser viser at lidt bevægelse på hjemmesiden er godt for den besøgendes opmærksomhed. Derfor har vi kigget lidt på, hvad vi kan tilføje som gør vores hjemmesider endnu mere dynamiske. Indtil videre har vi tilføjet “speedometer” der tæller op (eller ned) og fortæller en værdi for et valgt område som kan være hastighed, antal, tid, stigning osv, Dette er også med til at øge troværdigheden.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd