Oversættelse af din hjemmeside

SMART-oversættelse af din hjemmeside til andre sprog

Mange danske hjemmesider er på dansk, da de henvender sig til danske besøgende. Det giver god mening. Der er dog en stor andel af danske hjemmeside, som også henvender sig til udenlandske markeder. For at begrænse ressourcer oversætter mange virksomheder deres internationale hjemmeside til engelsk. Dette er ikke optimalt, da de mange lande foretrækker at læse på deres lokale sprog. 

Hidtil har det krævet mange ressourcer at oprette flere sprogversioner og ikke mindst vedligeholdelse af disse. Med hensyn til SEO har dette også været en udfordring, blandt andet fordi at Google prioritere hjemmesider på lokalt sprog.

Det er der nu en smart løsning på

Vi vil i 2021 tilbyde et nyt produkt, der oversætter din hjemmeside til det eller de sprog som du måtte ønske. Det betyder, at alle dine sider på hjemmesiden, inkl. menubar, plugin etc., vil have det nationale sprog, når en besøgende besøger din side. F.eks. vil din hjemmeside blive vist på spansk for en spanier og så fremdeles. Du kan have lige så mange sprog på dine hjemmeside, som du ønsker uden at foretage dig noget. Ny tekst eller rettet tekst bliver automatisk SMART oversat til de sprog, som du har valgt fra starten.

SMART oversættelsen gælder både for hjemmesider og webshops og inkluderer også oversættelser for mobiltelefonen. Oversættelsen bliver indlæst successivt, hvilket betyder, at indlæsningstiden forbliver den samme.

Dette er ikke en Google Translate, selvom den nu også er blevet acceptabel efterhånden. Bag SMART oversættelserne sidder der personer, som konstant forbedrer oversættelserne. Hvis der alligevel skulle være smuttet en fejl ved oversættelse af ”rødgrød med fløde” eller et meget branche teknisk udtryk, så kan man selv manuelt oversætte det på den enkelte side. Faktisk så bliver selv mailkorrespondance på hjemmesiden også oversat. F.eks. bliver bekræftelse på køb eller levering fra shoppen automatisk oversat til kundens lokalsprog. 

SEO

Det er selvfølge en fordel at du kan præsentere din hjemmeside på kundernes lokale sprog, men det betyder jo ikke nødvendigvis, at du får flere besøgende. Med vores SMART-oversættelse bliver det også muligt at få SEO optimering af de sprog, der anvendes på din hjemmeside. Det vil sige at dit seo-abonnement nu også dækker alle de lokale sprog, som du har valgt på din hjemmeside.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd