Sig hej til vores marketingkoordinator Daisy 👋

Daisy er uddannet cand.mag. i sprogpsykologi og er bl.a. ansvarlig for Mr. Toucans’ og vores kunders SoMe-profiler samt nyhedsbreve. Hun har mange års erfaring med at skrive tekster og oversætte mellem dansk og engelsk af både prosa og teknisk svært materiale, da hun også har en bachelor i engelsk.

Udover den store erfaring med tekstudvikling og oversættelse, er Daisy også ekspert i sociale medier og i at skrive opslag, som rammer lige præcis din målgruppe og formidler budskabet præcist og enkelt.

Hendes baggrund i sprogpsykologi har givet hende en helt særlig forståelse for, hvordan man får budskabet ind under huden på målgruppen. Daisy har desuden arbejdet som direktionssekretær i flere år og har stor erfaring med strukturering og planlægning, hvilket hun bl.a. også bruger i sit arbejde med vores og vores kunders SoMe-platforme og nyhedsbreve.

Mr. Toucans er et team af motiverede designere, programmører, data- og marketingeksperter, der drives af en fælles passion for at levere resultatorienterede hjemmesider og digital markedsføring. Du kan læse mere om vores team og ekspertise i “OM OS”-afsnittet 😃

 

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd