“Sikke en flot hjemmeside, siger de, der ser den.”

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Trafitec havde i en årrække et ønske om en ny hjemmeside. Da virksomhedens hjemmeside endelig blev skiftet ud med en ny og opdateret version, gav det ro til at fokusere på det vigtige: trafiksikkerhed, -planlægning og teknik.

“Vi havde gået i en årrække og tænkt, at vi skulle have opdateret vores hjemmeside uden at få gjort så meget ved det – for hvad ville det koste, og hvem skulle gøre det?” spørger Puk Kristine Andersson.

Hun og kollegerne Søren Underlien Jensen og Belinda la Cour Lund laver trafikanalyser, ulykkesmodeller og rådgivning til landets kommuner og trafiktjenester i virksomheden Trafitec. De har arbejdet sammen med trafikken som speciale i mere end 25 år. Men trafikken ude på vejene har i nogle år taget fokus fra trafikken på hjemmesiden, hvor den efterhånden var gået i stå.

 

Sparede det norske vejvæsen for milliarder

Medarbejderne hos Trafitec fortsatte derfor med at fokusere på deres forretning. En forretning, der har bragt dem vidt omkring. I forbindelse med et vejbyggeri i Norge foreslog Trafitec for eksempel at opsætte autoværn i vejsiderne på motorvejen i stedet for at lave sikkerhedszoner.

“Det viste sig at spare dem for godt 7 millioner norske kroner pr. kilometer vej. Da de skulle anlægge 530 kilometer nye veje, sparede de samlet ca. 3,75 milliarder norske kroner (svarende til 2,4 milliarder danske kroner), forklarer Søren Underlien Jensen stolt.

 

En moderne hjemmeside med alt det nødvendige

En dag kom der dog en lejlighed til også at få gjort noget ved den gamle hjemmeside:

“Det var lidt sjovt, for Mr. Toucans kontaktede os ud af det blå. Men det lød spændende, prisen var overskuelig, og medarbejderne var kompetente – så vi sagde ja, og det har vi ikke fortrudt,” fortæller Puk Kristine Andersson.

Trafitecs hjemmeside er nu blevet opdateret med et mere nutidigt design, der giver den et mere moderne og indbydende udtryk. Og det var på høje tid, hvis man spørger Puk Kristine Andersson:

“Det, vi havde, var 19 år gammelt. Nu er siden blevet mere nutidig. Vi har også fået styr på GDPR og cookies – alt det, der bør være på en hjemmeside.”

 

Filtreringsfunktion gør det nemmere at finde cases

Et af ønskerne hos Trafitec var, at det skulle blive nemmere at finde relevante publikationer. Derfor lavede Mr. Toucans en filtreringsfunktion, der gør det muligt at søge på emner og specifikke søgeord. På den måde er det nemmere for besøgende at finde de publikationer, der kunne være interessante for dem, blandt de mere end 200 notater og rapporter, der er tilgængelige på hjemmesiden.

“Vi har fået præcist det, vi gerne ville have,” siger Puk Kristine Andersson med et smil.

 

Kan selv holde hjemmesiden opdateret

Hos Trafitec er der nu både styr på vejtrafikken og hjemmesidetrafikken. For Søren Underlien Jensen, Puk Kristine Andersson og Belinda la Cour Lund har det nemlig været vigtigt, at de selv kan holde hjemmesiden opdateret.

“Vi kan selv lægge ting ind på en meget let måde; rette tekster, lave tilføjelser og lægge billeder op. Vi ville gerne kunne lægge nogle store billeder på vores hjemmeside, og det kan vi nu,” forklarer Puk Kristine Andersson.

De tre ingeniører er med egne ord rigtig glade for resultatet, og der bliver da også lagt mærke til den nye hjemmeside:

“Vi har fået god respons. Sikke en flot hjemmeside, siger de, der ser den. Det er jo fedt, både for os og for Mr. Toucans. Derfor kan jeg varmt anbefale Mr. Toucans til andre virksomheder,” slutter Puk Kristine Andersson.

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd