Ståle Solbakken og Mr. Toucans går sammen?

Måske ikke helt, men vi støtter sammen et godt formål: SMILFonden

Som du måske tidligere har læst, så donerede Mr. Toucans en ny hjemmeside til SMILfonden, som vi stadig har et tæt samarbejde med i dag. Vi har desuden lige indgået en ny aftale med Mentorbarn, som ligeledes skal have udviklet en ny hjemmeside.

I forbindelse med kåringen af bedste Superligatræner, som Ståle Solbakken vandt, modtog han ud over æren også en check på 10.000 kr. Beløbet skænkede han til SMILfonden.

Ståle Solbakken donerer check på 10.000 kr. til SMILFonden

SMILfonden skriver: ”Ståle Solbakken er netop blevet kåret som Superligaens største træner. Med kåringen fulgte en check på 10.000 kroner, som vi er glade og taknemmelige over, at Ståle har valgt at donere til vores kreative værksted SMILET på Rigshospitalet. Ståle har selv været på værkstedet i en periode og har oplevet, hvilken forskel SMILET gør for indlagte børn. 

Se Ståle Solbakken tale med Onside om den fine titel som Superligaens største træner og hør hans rørende ord om SMILfondens arbejde. Se interviewet med Ståle Solbakken her

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd

Vi deler marketing hacks hver måned.

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips, vi kun deler med vores abonnenter.