Vi ændrer din Google Analytics til GA4 uden beregning 😃

GA4, eller Google Analytics 4, er den nyeste version af Google Analytics-platformen, der blev lanceret af Google i oktober 2020. GA4 er designet til at give brugerne mere omfattende og avanceret analysefunktionalitet og bedre muligheder for at forstå brugeradfærd og optimere markedsføringsindsatser.

En af de væsentligste forskelle mellem GA4 og den gamle Google Analytics er den overordnede tilgang til dataindsamling og -analyse, som giver mere detaljerede oplysninger om brugeradfærd og interaktioner. En anden markant forskel er indførelsen af en mere brugercentreret analyse, som gør det nemmere at følge en enkelt brugers rejse på tværs af forskellige enheder og platforme.

Hvis du har en hostingaftale hos Mr. Toucans, har vi automatisk flyttet dine data fra Google Analytics til GA4 uden beregning.

Du vil stadig modtage de samme rapporter og vil som udgangspunkt ikke mærke forskel i datarapporterne fra os.

Dog er det ikke muligt at flytte tidligere data fra Google Analytics til GA4, og du kan derfor ikke sammenligne data fra juni til juli måned. Fra august vil du igen kunne sammenligne med forrige måned.

Har du ikke en hostingaftale hos Mr. Toucans endnu? Vi står til rådighed, hvis du vil høre mere 😃

☎️ 71 99 80 08

📨 info@mrtoucans.dk

🤝 Book et kort tlf.møde med Bo

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd