Ved du, hvem der besøger din hjemmeside? 🤔

Vidste du, at din hjemmeside afslører, hvilke virksomheder, der besøger den?

Mange måler deres hjemmesides succes ud fra, hvor mange besøgende siden har. Problemet er bare, at man ikke ved, hvem der har besøgt siden. Med leadgenerering er det muligt at få en regelmæssig oversigt over, hvilke virksomheder der besøger din hjemmeside, og denne information kan være væsentlig i forhold til at opsøge nye kunder eller genbesøge tidligere kunder.

Hvad er leadgenerering?

Leadgenerering på en hjemmeside er en metode, der, ved hjælp af teknologi, kan fortælle dig, hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside, hvor ofte de besøger den, hvilke sider, de klikker ind på, og hvor længe de er på siderne.

Leadgenerering kan ydermere give dig stamdata og oplysninger om virksomhederne, såsom virksomhedsnavn, alder, beskrivelse, antal ansatte, økonomisk status og i nogle tilfælde også mailadresse (afhængig af server og rettigheder).

Hvad kan du bruge leadgenerering til?

Kort fortalt, så giver leadgenerering dig mulighed for at sende det rigtige budskab til de rigtige emner på det rigtige tidspunkt.

Det giver dig en ‘varm liste’ af potentielle kunder, og informationen om, hvad de besøger på din hjemmeside, hvor længe de er der osv., kan du bruge til at målrette din markedsføring med. Men det kan også være konkurrenter, der besøger din hjemmeside, eller nuværende kunder, hvor information om deres adfærd på din hjemmeside også kan være værdifuld.

Hos Mr. Toucans har vi stor erfaring med leadgenerering, så kontakt os i dag, hvis du også vil have en varm liste med kunder 🥳

 

☎️71 99 80 08

📨info@mrtoucans.dk

🤝 Book et kort tlf.møde med o

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd