Vil du også have gode kundereferencer?

Vidste du, at referencer er en af de mest besøgte undersider på en hjemmeside? Og vidste du, at vi hos Mr. Toucans kan gøre alt det hårde arbejde for dig? Du skal blot læne dig tilbage og lade de gode kundereferencer flyde ind på din hjemmeside 💁

Hvorfor er kundereferencer så vigtige?


Folk vil gerne have referencer, når de skal købe et produkt eller en ydelse. Du kender det nok selv, når du skal vælge en restaurant eller en film at se i biografen, skal købe en ny græsslåmaskine eller sofa – eller finde en god frisør. Vi vi gerne høre referencer fra andre, inden vi beslutter os.

Derfor er det så vigtigt, at du får nogle gode kundereferencer ind på din hjemmeside – og vi kan hjælpe dig med det. De fleste kunder, der har haft en god oplevelse, vil også gerne dele deres positive oplevelser, men de tager sjældent selv kontakt til virksomheden for at fortælle om det. Til gengæld vil de oftest meget gerne fortælle om det, hvis man selv opsøger dem. Vi sørger for alt, fra kontakt og tilkendegivelse til interview og udførsel på hjemmesiden. Vi har ekspertisen til at udføre opgaven professionelt og gnidningsfrit – så du ikke skal tænke på det.

Vil du have gode kundereferencer og dermed øget salg? Så tag endelig fat i os via nedenstående 👇

Vi står til rådighed på info@mrtoucans.dk eller +45 71 99 80 08.

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd