Webudvikling handler om

at få det tekniske til at køre

WEBUDVIKLING

Når webdesigneren har udført sit arbejde og designet på hjemmesiden er godkendt af kunden, skal det føres ud i livet. Den fase kalder vi webudvikling. Webdesigneren startede med at skitsere og beskrive, hvordan hjemmesiden skal se ud og hvordan den skal fungere, nu skal webudvikleren bruge sine værktøjer og kompetencer til at få det til at ske: bygge hjemmesiden og får det tekniske til at køre perfekt.

Det er selvfølgelig ikke ukompliceret, og her kan du læse mere om, hvorfor denne del af processen er vigtig, og hvad du som kunde skal være opmærksom på.

Webudvikleren får
hjemmesiden i mål

Webudvikleren har til opgave at komme i mål med din hjemmeside. Der er ikke én rigtig måde at gøre det på, men der er til gengæld rigtigt mange måder, det ikke skal gøres på. Hvis der ikke er styr på webudviklingen, risikerer du, at hjemmesiden ikke bliver fundet, eller at de besøgende mister tålmodigheden med den og vælger konkurrentens i stedet.

Med Mr. Toucans som leverandør får du automatisk adgang til vores store og altid opdaterede viden om de værktøjer, der bruges til at udvikle hjemmesider. Helt praktisk betyder det, at du får en toptunet, datadrevet hjemmeside til en aftalt og konkurrencedygtig pris, hvortil du kan lægge:

  • Hurtigste hastighed på markedet
  • Udviklet i WordPress
  • Tilpasset mobil, tablet og computer
  • Funktioner som kontaktformular, Google Maps, søgefunktion, SoMe delefunktion og meget mere
  • Undervisning og nem editering
  • Løbende support og vedligeholdelse i fremtiden

Vi er en samarbejdspartner for livet

Hos mr. toucans skaber vi relationer for livet.
vi stræber efter at blive din eksterne marketingafdeling

Hvordan ved du
om vi gør det godt?

Hvis du ikke har forstand på webudvikling, så er du i samme båd som mange andre købere af hjemmesider. Hos Mr. Toucans er vi specialister i hjemmesider og webudvikling, så det behøver du ikke at være.  For selvom webudviklingen er måske den vigtigste del af din hjemmeside så er den for de fleste fuldkommen usynlig, og der er heller ikke mange, der kan vurdere den tekniske kvalitet af en færdig hjemmeside.

Heldigvis er der en række objektive målepunkter, som tilsammen giver et godt billede af, hvor godt hjemmesiden fungerer rent teknisk. Dem bruger vi hos Mr. Toucans, og der er enighed om dem blandt seriøse udbydere af hjemmesider.

For os er det utroligt vigtigt at være datadrevne, og de objektive målepunkter er et eksempel på det! Det er vores måde at dokumentere kvaliteten af det vi laver, og ikke mindst vores kunders garanti for, at vores ydelser er i top.

Objektive målepunkter for om hjemmesiden fungerer

Der er især 4 vigtige målepunkter, som vi hos Mr. Toucans bruger. Her kan du læse om, hvad de går ud på, hvorfor de er vigtige og Mr. Toucans standard for, hvordan hjemmesider fra os skal klare sig.

01 Hastighed

I følge Google skal en hjemmeside helst indlæses på under 2 sekunder. Når vi tjekker indlæsningstiden, måler vi gennemsnitshastigheden fra en server i Europa og med ubegrænset forbindelse. Vi måler hvor lang tid, der går, fra man åbner siden, til den er helt indlæst.

Mr. Toucans standard: Hjemmesider indlæses på under 2 sekunder.

02 Google Core Web Vital

Google har defineret 3 vigtige statistikker, som tilsammen giver et bud på, hvordan hjemmesiden opleves af brugerne. Statistikkerne måler på performance, interaktion og konsekvent layout, og sammenhængen mellem dem har efter test på millioner af hjemmesider vist sig at give en rigtig god indikation af, hvor brugervenlig hjemmesiden bliver oplevet.

Mr. Toucans standard: Hjemmesider ligger inden for rammerne af Googles til enhver tid gældende definition af ”god” for hver af de tre statistikker. ”God” lyder måske ikke af så meget, men det er højeste niveau af skalaen, de to andre er ”skal forbedres” og ”dårlig”.

03 Google Analytics

Google Analytics er det meget klassiske værktøj, som giver næsten uanede muligheder for at se, hvordan brugerne rent faktisk bevæger sig rundt på en hjemmeside. Her er det vigtige nøgletal som for eksempel, om en besøgende nøjes med at se en enkelt side, hvor mange sider, der besøges og hvor længe, samt hvor lang tid der alt i alt bruges på hjemmesiden.

Mr. Toucans standard: Vi følger regelmæssigt op på kundens nøgletal og sender hver måned en datarapport samt kommer med konkrete anbefalinger, når der er brug for det. Hvis vi for eksempel observerer, at afvisningsprocenten udvikler sig i den forkerte retning, så vil vi foreslå en række forbedringer.

04 Deciderede fejl

Hvor de tre første punkter handler om at optimere og gøre nogle ting bedre, så kigger vi her efter deciderede fejl, som skal rettes. Det kan være 404 fejl/page not found, forkert hjemmesidestruktur (H1 og H2), manglende robots.txt og sitemap, duplikeret indhold mm. Tag meget gerne fat i os, hvis du er interesseret i at høre mere om de forskellige typer fejl, vi vil her nøjes med at konstatere, at fejlene enten giver en dårligere oplevelse for brugerne eller dårligere resultater i søgemaskinerne.

Mr. Toucans standard: Vi leverer ikke hjemmesider med deciderede fejl.

Hvad sker der når
hjemmesiden er leveret?

Hos Mr. Toucans sørger vi for, at din nye hjemmeside kører optimalt, når du får den overdraget, ligesom vi også underviser dig og dine kolleger i at lægge indhold på hjemmesiden. Herefter er det op til dig at holde den opdateret og levende. Det er dog med hjemmesider som det er med biler: de har brug for servicetjek. Det skyldes dels, at man i det løbende arbejde med hjemmesiden uforvarende kan komme til at lave fejl, dels at der løbende ændres på de udefrakommende krav, f.eks. når Google ændrer sine spilleregler, også kendt som Googles algoritme. Vi hjælper gerne med løbende analyser af hjemmesidens tilstand, dvs. analyse på de objektive målepunkter, fulgt op af konkrete råd om, hvad der skal til for at den kører optimalt igen.

Faktisk vælger de fleste kunder at fortsætte samarbejdet med os, når hjemmesiden er leveret, så de ved, at hjemmesiden bliver ved med at leve op til det, den skal. Det er vi stolte over, for det betyder, at de er tilfredse og oplever en konkret værdi i den løbende overvågning af hjemmesiden.

Previous slide
Next slide

Vores kunder og hvad de siger om os

”Vi oplevede en virksomhed med en meget skarp og moderne tilgang til hjemmesider og det er af indlysende årsager helt afgørende at High Tech Summits hjemmeside også fremstår som skarp og moderne. Kan jeg anbefale Mr. Toucans? Det korte svar er ’ja’. Jeg har faktisk fået en del forespørgsler på, hvem der har lavet hjemmesiden, og der har jeg med glæde henvist til Mr. Toucans.”

Mark Bernhart Riis

Head of innovation DTU

”Det er tydeligt at der er orden i processerne, hvilket har medført et særdeles effektivt projekt, hvor kvaliteten har været i højsædet. Jeg er meget imponeret over Mr. Toucans design-kompetencer og det færdige resultat blev langt over forventning. Jeg vil til fulde anbefale Mr. Toucans til andre, der ønsker at optimere deres eksisterende hjemmeside eller blot udvikle en ny hjemmeside.”

Martin Stenfeldt

CEO MedTrace

”Processen kørte meget effektivt, og var en god blanding af, at aftaler og deadlines gensidigt blev overholdt samtidig med, at Mr. Toucans altid gav sig tid til at øse ud af deres ekspertviden og svare på vores spørgsmål. Alt i alt har vi oplevet Mr. Toucans som en forstående, effektiv og kompetent samarbejdspartner, som altid tager sig tid til at svare på vores spørgsmål, så vi kan følge med i, hvad der sker.”

Philip V. Hansen

Research Scientist 

”Vi er tilfredse med en flot og teknisk velfungerende hjemmeside, og det er også den feedback, kunder og brugere af hjemmesiden giver os. Så herfra en klar anbefaling af Mr. Toucans til andre, der skal bruge en ny hjemmeside”.

Stig Gudmundsen

Salg- & Marketingsdirektør

“Mr. Toucans var som sendt fra himlen. Den gode timing blev begyndelsen på et stærkt samarbejdet mellem SMILfonden og Mr. Toucans. Det første forslag til layout sad lige i øjet. Jeg er sindssygt glad for det meget enkle layout. Vi kan helt klart anbefale Mr. Toucans.”

Sisse Fisker

Stifter og direktør

”Teknikken bag en hjemmeside er ikke noget vi har forstand på, så det var en meget positiv oplevelse at se, hvordan vores ønsker blev omsat til en visuelt lækker hjemmeside, hvor der samtidig er styr på det funktionelle som SEO og overholdelse af GDPR-reglerne.”

Henrik Hammerskov

Medejer & Salgsdirektør

”Det stod hurtigt klart, at Mr. Toucans’ ekspertise indenfor velfungerende og sikre hjemmesider var et rigtigt godt match for os. Jeg kan klart anbefale Mr. Toucans. De leverer et supergodt produkt, pakket ind i en høj grad af service og lydhørhed”.

Sonny Bejlegaard Nielsen

projektleder

LAD OS STARTE ET PARTNERSKAB

Har du allerede et digitalt projekt i tankerne? Eller bare har en digital udfordring, du ikke er sikker på, hvordan du skal løse. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at udvikle din virksomhed.

Bo Simon Larsen
Bo Simon Larsen
Parnter & Salgsdirektør
Anders Hesselvig
Anders Hesselvig
Adm. direktør

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd