Få mere trafik på din hjemmeside

I øjeblikket oplever specielt Webshops mere end 3 gange højere omsætning end før Coronakrisen.

Omsætningsstigningen er primært indenfor fødevare, apoteker og underholdning, men også andre brancher melder om kraftig fremgang. Endvidere rapporteres at mange nye brugere besøger hjemmesider og webshops for første gang. Har du en webshop eller en hjemmeside er det et godt tidspunkt at øge aktiviteten til eller på din hjemmeside.

Få mere trafik til din hjemmeside
Med flere brugere som anvender mere tid på internet, er det vigtigt at din hjemmeside eller webshop bliver fundet. Det gør du bl.a. ved at have nogle gode søgeord i din SEO-plan. Vi finder de bedste søgeord for din hjemmeside og implementere dem således at søgemaskinerne finder din hjemmeside. Hver måned sender vi dig en månedlig rapport, der indeholder antal søgninger pr. søgeord, antal besøgende til din hjemmeside pr. søgeord og meget mere. Læs mere her eller kontakt os på +45 71 99 80 08

Hvordan bliver din hjemmeside vist på Google?
Det er vigtigt at søgeresultater i f.eks. Google stemmer overens med den søgetekst der er indtastet. Alt for mange søgeresultater går til spilde fordi beskrivelsen i søgningsresultatet ikke stemmer overens med søgningen. Det er også betydende at din hjemmeside bliver vist korrekt med en god tekst og billede når der søges på din hjemmeside eller et af dine søgeord. Nedenfor finder du et udpluk af spørgsmål, som kan hjælpe med at optimerer dine søgningsresultater:

Hvordan vises søgeresultatet når man søger på din hjemmeside?

  • Bliver din hjemmeside vist øverst?
  • Fylder dit link det meste af søgeresultatet?
  • Vises information om din virksomhed både på venstre og højre side?
  • Vises både tekst og billeder?

Hvordan vises søgeresultatet når man søger på et af dine søgeord?

  • Består dit link af en enkel linje?
  • Beskriver teksten søgningen?
  • Er der link til dine billeder/logoer?

Nedenfor kan du se hvordan din hjemmesøde bør se ud i Google.

Google søgning - Hvordan ser din hjemmeside ud i google?
Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd