GDPR og ePR

Gør din hjemmeside GDPR og ePR kompatibel

Virksomheder og organisationer der ikke efterlever GDPR reguleringen, risikerer bøder på op til 20 mio. Euro eller 4% af organisationens globale årlige omsætning.

GDPR sikring af din hjemmeside

General data protection regulation

Hvad er GDPR

Den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) er en EU-dækkende regulering, der styrer, hvordan virksomheder og organisationer håndterer personoplysninger. Det er det største initiativ indenfor databeskyttelse de seneste 20 år, som påvirker alle virksomheder, der betjener borgere i EU.

Virksomheder skal nu beskrive, hvordan de anvender persondata for at beskytte borgernes grundlæggende rettigheder og friheder. Desuden fastsætter lovgivningen strenge krav til databehandling, procedurer, gennemsigtighed, dokumentation og brugerens samtykke.

0 %
Gns. højere konverteringsrate
0 %
Gns. hurtigere hjemmesider
0 %
Gns. lavere afvisningsprocent
0 %
Gns. længere besøgstid
GDPR overvågning

Hvad betyder GDPR for mig

Som dataansvarlig skal enhver virksomhed registrere og overvåge databehandlingsaktiviteter. Dette omfatter alle personoplysninger, der behandles i din virksomhed, men også af tredjeparter.

Du skal ligeledes kunne redegøre for hvilken type data, der behandles, formålet med behandlingen og til hvilke lande dataene overføres til.

Hvis personoplysninger sendes udenfor EU’s rækkevidde, skal man informere brugeren specifikt om dette og de involverede risici.

Referencer

Uanset om du er Amazon, en mellemstor tech-virksomhed eller et lokalt firma, så skal din hjemmeside være GDPR Kompatibel. 

Samtykkeerklæring

Det er ikke tilladt at behandle følsomme personoplysninger uden en persons udtrykkelige samtykke. Det betyder, at samtykket frit skal gives på grundlag af klare og specifikke oplysninger om datatyper og formål. Alle samtykker skal registreres og gemmes som bevis for, at samtykke er afgivet.

Enkeltpersoner har ret til deres egen data og ligeledes ret til at få slettet sin data. I så fald skal du som dataansvarlig slette personens personoplysninger.

I tilfælde af et brud på data skal du kunne informere databeskyttelsesmyndigheder og berørte personer indenfor 72 timer.

Priser

Hvad koster GDPR-sikring?

Vi tilbyder en fuld GDPR-sikring af din hjemmeside, som blandt andet indebærer månedlige skanning og opdatering. Hvis nye tiltag på hjemmesiden skulle have påvirket GDPR-sikringen, så går vi ind og opdaterer hjemmesiden, så den altid følger lovgivningen. Dette er en forsikring, som gør, at du aldrig skal tænke på om din hjemmeside efterlever den europæiske persondatalovgivning. Derudover sørger vi får at indsamle og opbevare samtykkeerklæringer. I tilfælde af at Datatilsynet eller brugere af hjemmesiden ønsker dokumentation af accept på brugen af persondata.

GDPR-Sikring

Abonnement
195 Kr. Månedligt
  • Månedlige skanning og opdatering
  • Indsamling og opbevaring af samtykkeerklæringer
  • Fortegnelse af cookie-anvendelse og dataopbevaring
  • Dokumentation af lovgivningens principper for god databehandling
  • Oplysning om hvordan kunder og ansattes data behandles

Relaterede produkter

Vi leverer hjemmesider, der skaber interesse, trofærdighed og positive brugeroplevelser samt øget vækst.

Succesfuld online marketing skaber vækst, flere konverteringer og øget indtjening for din virksomhed.

Vores SEO-proces drives af passion for øget kvalitetstrafik, højere konverteringer og bedre indtjening for vores kunder.

Hosting er fundamentet, som alle hjemmesider er bygget på. Derfor er det helt essentielt at du vælger den rigtige løsning.

Mr. Toucans Postkasse

Kontakt

Er du klar til at forbedre dine resultater?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Brug for en hånd

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rette sted

Få inspiration til din hjemmeside eller hjælp til dit digitale marketingsprojekt.

Vores digitale verden ændrer sig konstant. Derfor holder vi os optaget med nye tiltag, ændringer i markedet, nye funktioner, nye sikkerhedskrav og meget mere. Det vil vi gerne dele med dig. Skriv dig op til vores e-nyheder her.

Nyhedsbrevet indeholder bl.a. nyheder om:

Tilmeld dig her.