Søgemaskineoptimering

SEO skaber de bedste resultater

Vores SEO-proces drives af en passion for øget kvalitetstrafik, højere konverteringer og bedre indtjening for vores kunder.

Vi skaber resultater

SEO skaber målbare resultater

Vi udfører dataanalyse og research, udarbejder strategiske anbefalinger og hjælper med indførelse af forbedringer, som gør, at du får de bedste SEO-resultater.

0 %
Gns. højere konverteringsrate
0 %
Gns. hurtigere hjemmesider
0 %
Gns. lavere afvisningsprocent
0 %
Gns. længere besøgstid

Vores SEO skiller jer ud fra mængden

De fleste mennesker indhenter information gennem søgemaskinerne. Faktisk starter mere end 80% af alle købere deres søgning her. Det er derfor ekstremt vigtigt at din hjemmesider bliver vist, når der søges på relevante søgeord.

Søgemaskineoptimering (SEO) går ud på at optimere din hjemmeside og finde relevante søgeord for at sikre, at hjemmesiden vises øverst i søgeresultaterne. Med en god SEO-indsats får man flere besøgende på hjemmesiden dermed flere kunder og øget omsætning. SEO er en omkostningseffektiv og vedvarende markedsføringsmetode, fordi der er meget lave omkostninger forbundet med SEO i forhold til andre markedsføringskanaler, og fordi øgede synlighed typisk har en langvarig og holdbar effekt, hvis altså søgemaskineoptimeringen udarbejdes og vedligeholdes korrekt.

Vi får resultaterne til at tale for sig selv

Hos Mr. Toucans udfører vi kun SEO på en måde: ved at forbedre din placering i Google. Det betyder, at flere potentielle kunder kan finde din hjemmeside, når de søger efter relevante søgeord. Det er vigtigt at disse ting er korrekt opsat, da vi ved at 75% af al søgetrafik slutter på den første side på Google. Hvis din virksomheds hjemmeside ikke findes på side 1 for dine mest populære søgeord, spilder du dit SEO-potentiale.

For at skabe de bedste SEO resultater, kræver det at der forelægger en løbende plan for både den eksterne og den interne SEO-indsats. Disse planer er forskellige fra kunde til kunde og spænder fra søgeordsanalyse, tekstredigeringer, link-Building og meget mere. Resultaterne af søgemaskineoptimering er målbare, og hvis SEO-optimeringen er planlagt og udført korrekt, vil SEO bidrage positivt til antallet af kvalitetsbesøg på virksomhedens hjemmeside.

Vi har øje på målet

Struktur, tekst, billeder, søgeord og hastighed er essentielt for en god SEO. Desværre er der mange hjemmesider, som ikke indeholder dette og derfor ikke får nogle klik eller ”nøjes” med at få mange klik fra uinteressante besøgende, der ikke foretager en handling på hjemmesiden. Derfor sørger vi altid for at gøre hjemmesiden SEO-venlig, som betyder en grundig gennemgang af den tekniske SEO efterfulgt af tekst- og søgeordsoptimering på udvalgte undersider.

Valget af søgeord er meget vigtigt for at få øget kvaliteten af besøgende mest muligt. Vores søgeordsanalyse giver svar på hvor mange, der søger på de valgte søgeord, således at man undgår at vælge søgeord med en meget lav søgevolumen.

Vores SEO-tjenester inkluderer:

  • Detaljeret analyse af din hjemmeside for at identificere segmenter, der muligvis skal revideres.
  • Identificering af de bedste SEO-muligheder på stedet og udøvelse af dem i videst muligt omfang.
  • Justering af dit indhold for at sikre, at alle de bedste SEO-fremgangsmåder er opfyldt.
  • Kontinuerlig overvågning og yderligere optimering i henhold til den nyeste søgemaskinealgoritme.
  • Hver måned sender vi dig en rapport, så du løbende kan følge dine placeringer i søgemaskinerne, hvordan besøgstallet har ændret sig samt de besøgendes profil og meget mere.

Priser

Hvad koster SEO?

Søgemaskineoptimering er en omkostningseffektiv og vedvarende markedsføringsmetode, fordi der er meget lave omkostninger forbundet med SEO i forhold til andre markedsføringskanaler, og fordi jeres øgede synlighed typisk har en langvarig og holdbar effekt, hvis altså søgemaskineoptimeringen udarbejdes rigtig.

SEO Standard

Abonnement
595 Kr. Månedligt
  • Søgeordsanalyse og anbefalinger
  • Sproglig optimering af tekstindhold
  • Teknisk optimering af fejl og mangler
  • Månedlig optimering og rapportering

SEO Abonnement er inklusive: årlig søgeordsanalyse, årlig SEO-rapport og årlig forbedringsrapport. Vi gennemgår din hjemmeside hvert kvartal og udreder alle eventuelle fejl.  

Kontakt

Kan vi byde på en kop kaffe?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd