Få søgemaskineoptimering, der konverterer.

SEO skaber de bedste resultater

Vores SEO-proces drives af en passion for øget kvalitetstrafik, højere konverteringer og bedre indtjening for vores kunder.

Få bedre resultater med seo eller søgemaskineoptimering

Resultater

SEO skaber målbare resultater

Vi udfører dataanalyse og research, udarbejder strategiske anbefalinger og hjælper med indførelse af forbedringer, som gør, at du får de bedste SEO-resultater.
0 %
Gns. højere konverteringsrate
0 %
Gns. hurtigere hjemmesider
0 %
Gns. lavere afvisningsprocent
0 %
Gns. længere besøgstid
SEO målsætning

Skil dig ud fra mængden

Formålet med SEO er at gøre din hjemmeside mere synlig, så hjemmesiden får flere besøgende og dermed flere og bedre resultater.

I den digitale verden bliver det stadig vanskeligere at skille sig ud. Søgemaskinerne er blevet yderst komplicerede og intelligente, og uden en SEO-strategi vil det være svært at drive organisk trafik til din hjemmeside.

Med en velimplementeret SEO-strategi er det nemt for din målgruppe at finde din virksomhed online, hvilket både øger antallet af besøgende på din hjemmeside, men også antallet af konverteringer. Med andre ord, hvis du investerer i søgemaskineoptimering, investerer du også i din virksomheds vækst.

Referencer

Vores SEO kombinerer dataanalyse, rapportering og forbedringer for at sikre, at hver del af din hjemmeside optimeres. Det gør den attraktiv for søgemaskinerne.

Vores tilgang til SEO

Processen i forbindelse med søgemaskineoptimering er meget dynamisk. Dette skyldes konstante ændringer i søgeprocessen og algoritmerne, som sætter krav til kontinuerlige opdateringer af hjemmeside og software.

Dette er netop årsagen til, at vi altid søger et langvarig samarbejde. Det gør, at vi kan garantere, at din hjemmeside altid følger de nyeste retningslinjer og krav fra søgemaskinerne og dermed sikrer de bedste placeringer.

Søgemaskineoptimering på Google

Priser

Hvad koster SEO?

Søgemaskineoptimering er en omkostningseffektiv og vedvarende markedsføringsmetode, fordi der er meget lave omkostninger forbundet med SEO i forhold til andre markedsføringskanaler, og fordi jeres øgede synlighed typisk har en langvarig og holdbar effekt, hvis altså søgemaskineoptimeringen udarbejdes rigtig.

SEO Standard

Abonnement
495 Kr. Månedligt
  • Søgeordsanalyse og anbefalinger
  • Sproglig optimering af tekstindhold
  • Teknisk optimering af fejl og mangler
  • Månedlig optimering og rapportering

SEO Abonnement er inklusive: årlig søgeordsanalyse, årlig SEO-rapport og årlig forbedringsrapport. Vi gennemgår din hjemmeside hvert kvartal og udreder alle eventuelle fejl.  

Relaterede produkter

Hjemmesider

Vi leverer hjemmesider, der skaber interesse, trofærdighed og positive brugeroplevelser samt øget vækst.

Online Marketing

Succesfuld online marketing skaber vækst, flere konverteringer og øget indtjening for din virksomhed.

Hosting

Hosting er fundamentet, som alle hjemmesider er bygget på. Derfor er det helt essentielt at du vælger en hurtigt og sikker løsning.

GDPR

Uanset om du er Amazon, en mellemstor tech-virksomhed eller et lokalt firma, så skal din hjemmeside være GDPR Kompatibel.

Mr. Toucans Postkasse

Kontakt

Er du klar til at forbedre dine SEO resultater?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Brug for en hånd

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rette sted

Få inspiration til din hjemmeside eller hjælp til dit digitale marketingsprojekt.

Vores digitale verden ændrer sig konstant. Derfor holder vi os optaget med nye tiltag, ændringer i markedet, nye funktioner, nye sikkerhedskrav og meget mere. Det vil vi gerne dele med dig. Skriv dig op til vores e-nyheder her.

Nyhedsbrevet indeholder bl.a. nyheder om:

Tilmeld dig her.