Hjemmesider

Kundespecifikke hjemmesider og værdifulde dataløsninger

En interessant, informerende og brugerorienteret hjemmeside øger vækst og skaber flere resultater.

Vi skaber resultater

Fremtidssikre og fleksible hjemmesider

Vi mener, det er essentielt, at vi forstår din virksomheds målgruppe, produkter og visioner etc., for at opnå de bedste resultater.

0 %
Gns. højere konverteringsrate
0 %
Gns. hurtigere hjemmesider
0 %
Gns. lavere afvisningsprocent
0 %
Gns. længere besøgstid

Webdesign

Vores tilgang til webdesign handler ikke kun om æstetikken. Vores mål er at skabe løsninger, der konverterer og skaber værdi. Derfor designer vi ikke bare hjemmesider, men oplevelser med fokus på dine forretningsmål og dine kunders behov.

Gennem flere års erfaring med at designe hjemmesider, der besøges af tusinder af mennesker hver dag, har vi fået en værdifuld indsigt i, hvordan folk interagerer med teknologi på daglig basis. Med en kombination af et smukt webdesign og en overskuelig brugeroplevelse skaber vi en overbevisende visuel og funktionel enkelhed, mens vi bevarer håndterbarhed og overblikket i alle aspekter af hjemmesiden.

Alle vores hjemmesider er udviklet med et mobilvenligt webdesign i tankerne, som betyder, at vores hjemmesider passer til enhver skærm, de vises på. Da mere end 50% af al trafik sker på mobiltelefonerne er det helt essentielt, at du har en mobilvenlig hjemmeside for at undgå at miste størstedelen af dit internetpotentiale. Responsivt webdesign er implementeret på alle vores hjemmesider og er en kritisk komponent i enhver vellykket webstrategi.

Webdesign påvirker enhver besøgendes første indtryk af din virksomhed. Derfor er vores arbejde drevet af de bedste objektive webdesignmetoder parallelt med enestående brugeroplevelse, der er et helt essentielt omdrejningspunkt for vores arbejde.

Processen

 I vores proces inkluderer vi altid leverancer, tidsfrister og lancering, således at vi kan sikre levering af en resultatdrevet hjemmeside af høj kvalitet.

Analyse

En god analyse giver gode resultater. Derfor indeholder vores analyse informationer omkring din virksomhed herunder vision, målsætning og strategi, samt de mere specifikke ønsker og behov til den nye hjemmeside. På baggrund af analysen leverer vi en projektplan, som indeholder en tidsplan, leveringsfrister, godkendelser samt endelig levering og lancering.

Design

Vi udvikler i samarbejde med dig en skitsetegning, som danner grundlaget for den nye hjemmesides layout, design, funktioner og brugerrejse. Vi fremsender altid skitsetegningen til endelig godkendelse.

Til dit fremtidige brug fremsendes retningslinjer, der beskriver brugen af designet, skriftstørrelser, font og farver på hele hjemmesiden, som kan anvendes i øvrige marketings sammenhænge.

Udvikling

På baggrund af den godkendte skitsetegning udføres kodning samt implementering af tekster, billeder, og funktioner. Hjemmesiden udvikles således at du kan editere efter behov. Vores hjemmesider er udviklet responsivt, således at design og hastighed fungerer på tværs af forskellige enheder, fra mobil og tablet til computer, uanset hvor i verdenen man befinder sig.

Lancering

Inden lanceringen foretager vi en detaljeret kvalitetssikring af hele hjemmesiden. Denne gennemgang indeholder blandt andet kontrol af sikkerhed, analyse af tekstindhold herunder søgeord samt sikring af ydeevne og svartider på mobil, tablet og computer. Efter lancering overvåger vi løbende dine data og fremsender forbedringsforslag til, hvordan vi kan maksimere dine resultater.

Webudvikling

God webudvikling er afgørende for at skabe vellykkede digitale oplevelser. Det er grunden til, at vi hos Mr. Toucans har fokus på troværdige og dynamiske løsninger, der er tilpasset perfekt til dine forretningsmål.

Vores hjemmesider følger altid med en mobilvenlig version, så vores kunder kan være til stede på tværs af alle enheder, samtidig med at de bevarer en komplet funktionalitet og æstetik.

Vi udvikler på et højt niveau og anvender kun de bedste værktøjer. Derfor tester vi omhyggeligt for at sikre at vores produkter altid er af højeste kvalitet. Vi er stolte af vores arbejde, og det er grunden til, at alle vores løsninger leveres med en kvalitetsgaranti. Skulle du nogensinde støde på en fejl vi har lavet, så fikser vi den med det samme.

WordPress

WordPress er verdens største CMS system for hjemmesider og webshops. WordPress bruges af millioner af hjemmesider i verden og med en markedsandel på næsten 70% er det ikke så mærkværdigt, at det har tiltrukket kunder som: Verizon, The New York Times, Reuters, Mercedes Benz og mange flere. Det er et ekstremt fleksibelt system, der giver vores kunder mulighed for at oprette og tilpasse sider ved hjælp af et hiv-og-klik-interface. WordPress understøttes desuden af tusindvis af udviklere, som gør, at det altid vil være nemt at få support. Vi tilbyder gratis WordPress-uddannelse til vores kunder efter hvert projekt, hvilket sparer dem både tid og penge på opdatering og ændring af indhold.

Da hjemmesider ofte kræver integration til andre systemer, plugins og software, betyder det meget at CMS-systemet er anerkendt og markedsledende, således at mulighederne for integration er mange og fleksible. WordPress er et anerkendt content management system (CMS), der giver brugeren total kontrol over hjemmesiden og dets indhold. Vores tilpassede WordPress løsninger giver brugeren mulighed for hurtigt og nemt at editere indholdet af hjemmesiden uden at lære at kode først. Det gør vi blandt andet ved hjælp af et program, som gør det muligt, at editere direkte i det man ser på den offentlige hjemmeside (front-end).

Hvad koster en god hjemmeside?

Det afhænger af modellen. Hos Mr. Toucans kan du få designet præcis den hjemmeside, som du har brug for.

Det kan være en standardløsning, eller en specialudviklet hjemmeside – det afhænger af din målsætning med hjemmesiden.

Herunder har vi sammensat forskellige eksempler på vores hjemmesideløsninger.

Basic

Hjemmeside
20-39.000 Kr.
 • WordPress som CMS
 • Basic webdesign
 • Op til 10 undersider
 • Basic footer & menu

Standard

Hjemmeside
40-75.000 Kr.
 • WordPress som CMS
 • Branchespecifikt webdesign
 • Op til 20 undersider
 • Udvidet footer & menu

Premium

Hjemmeside
+75.000 Kr.
 • WordPress som CMS
 • Kundespecifikt design
 • Ubegrænset undersider
 • Specialudviklet footer & menu

Alle hjemmesider er inklusive: SSL-certifikat, Google Analytics, klickbare telefonnumre og e-mails, Google Maps, søgefunktion, kontaktformular, social media integration, spamfilter, datarapporter og tilpasning til mobil, tablet og desktop. 

Kontakt

Kan vi byde på en kop kaffe?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd