Hjemmesider

Vi tilbyder kundespecifikke hjemmesider og værdifulde dataløsninger

En interessant, informerende og brugerorienteret hjemmeside øger vækst og skaber flere resultater.
Få en hjemmeside, der skaber resultater

Resultater

Fremtidssikre og fleksible hjemmesider

Vi mener, det er essentielt, at vi forstår din virksomheds målgruppe, produkter og visioner etc., for at opnå de bedste resultater.

0 %
Gns. højere konverteringsrate
0 %
Gns. hurtigere hjemmesider
0 %
Gns. lavere afvisningsprocent
0 %
Gns. længere besøgstid
Hjemmeside design

Vi leverer kundespecifikke hjemmesider

Vi leverer kundeorienterede hjemmesider, der med top ydeevne skaber værdi for dig og dine besøgende.

Vi tilbyder blandt andet specialudviklede webdesigns og unikke digitale funktioner, der tilsammen skaber rammerne for en engagerende og resultatorienteret platform, der generer konkrete resultater.

For at opbygge en professionel hjemmeside, skal der dog mere til end et flot webdesign. Ifølge Google skal en hjemmeside have en indlæsningstid på under 2 sekunder. Derfor prioriterer vi blandt andet hastighed på mobilen, tablet og computer, når vi bygger kvalitetshjemmesider.

Processen

 I vores proces inkluderer vi altid leverancer, tidsfrister og lancering, således at vi kan sikre levering af en resultatdrevet hjemmeside af høj kvalitet.

Analyse

En god analyse giver gode resultater. Derfor indeholder vores analyse informationer omkring din virksomhed herunder vision, målsætning og strategi, samt de mere specifikke ønsker og behov til den nye hjemmeside. På baggrund af analysen leverer vi en projektplan, som indeholder en tidsplan, leveringsfrister, godkendelser samt endelig levering og lancering.

Design

Vi udvikler i samarbejde med dig en skitsetegning, som danner grundlaget for den nye hjemmesides layout, design, funktioner og brugerrejse. Vi fremsender altid skitsetegningen til endelig godkendelse.

Til dit fremtidige brug fremsendes retningslinjer, der beskriver brugen af designet, skriftstørrelser, font og farver på hele hjemmesiden, som kan anvendes i øvrige marketings sammenhænge.

Udvikling

På baggrund af den godkendte skitsetegning udføres kodning samt implementering af tekster, billeder, og funktioner. Hjemmesiden udvikles således at du kan editere efter behov. Vores hjemmesider er udviklet responsivt, således at design og hastighed fungerer på tværs af forskellige enheder, fra mobil og tablet til computer, uanset hvor i verdenen man befinder sig.

Lancering

Inden lanceringen foretager vi en detaljeret kvalitetssikring af hele hjemmesiden. Denne gennemgang indeholder blandt andet kontrol af sikkerhed, analyse af tekstindhold herunder søgeord samt sikring af ydeevne og svartider på mobil, tablet og computer. Efter lancering overvåger vi løbende dine data og fremsender forbedringsforslag til, hvordan vi kan maksimere dine resultater.

Webdesign, der skaber resultater

Der er en lang række funktioner og opgaver, som en hjemmeside skal kunne håndtere. Lige fra at opfylde dine forretningsmål til at imødekomme målgruppens behov. Det er vigtigt for os at kende disse krav. Derfor gør vi meget ud af at forstå dine kunder og besøgende således at de møder en hjemmeside, som lever op til deres forventninger.

Vi udvikler hjemmesider ud fra et mobilperspektiv, da vi ved, hvor vigtigt det er, at din hjemmeside fungerer på mobiltelefonen. Googles analyser viser at mere end 65% af alle forbrugere danner deres første indtryk på mobiltelefonen. Derfor er det naturligvis vigtigt at dine besøgende får den samme oplevelse uanset om de er på computer, tablet eller mobil.

Hjemmesidepriser - Hvilken prisklasse er dit website i?

Hvad koster en god hjemmeside? Det afhænger af modellen.

Hos Mr. Toucans kan du få designet præcis den hjemmeside, som du har brug for.

Det kan være en standardløsning, eller en specialudviklet hjemmeside – det afhænger af din målsætning med hjemmesiden.

Herunder har vi sammensat forskellige eksempler på vores hjemmesideløsninger.

Basic

Hjemmeside
25-40.000 Kr. Prisspænd
 • WordPress som CMS
 • Basic webdesign
 • Op til 10 undersider
 • Basic footer & menu

Standard

Hjemmeside
40-75.000 Kr. Prisspænd
 • WordPress som CMS
 • Kundetilpasset webdesign
 • Op til 20 undersider
 • Udvidet footer & menu

Premium

Hjemmeside
+75.000 Kr. Prisspænd
 • WordPress som CMS
 • Specialudviklet design
 • Ubegrænset undersider
 • Specialudviklet footer & menu

Alle hjemmesider er inklusive: SSL-certifikat, Google Analytics, klickbare telefonnumre og e-mails, Google Maps, søgefunktion, kontaktformular, social media integration, spamfilter, datarapporter og tilpasning til mobil, tablet og desktop. 

Referencer

En interessant, informerende og brugerorienteret hjemmeside øger vækst og skaber flere resultater.

Relaterede produkter

SEO

Vores SEO-proces drives af passion for øget kvalitetstrafik, højere konverteringer og bedre indtjening for vores kunder.

Online Marketing

Succesfuld online marketing skaber vækst, flere konverteringer og øget indtjening for din virksomhed.

Hosting

Hosting er fundamentet, som alle hjemmesider er bygget på. Derfor er det helt essentielt at du vælger en hurtigt og sikker løsning.

GDPR

Uanset om du er Amazon, en mellemstor tech-virksomhed eller et lokalt firma, så skal din hjemmeside være GDPR Kompatibel.

Mr. Toucans Postkasse

Kontakt

Er du klar til at forbedre dine resultater?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Brug for en hånd

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rette sted

Få inspiration til din hjemmeside eller hjælp til dit digitale marketingsprojekt.

Vores digitale verden ændrer sig konstant. Derfor holder vi os optaget med nye tiltag, ændringer i markedet, nye funktioner, nye sikkerhedskrav og meget mere. Det vil vi gerne dele med dig. Skriv dig op til vores e-nyheder her.

Nyhedsbrevet indeholder bl.a. nyheder om:

Tilmeld dig her.