Bæredygtighed

Vi støtter bæredygtigt skovbrug og gør en reel og positiv indsats i kampen mod klimaforandringer.

Vi har indgået et samarbejde med EcoTree om at udføre en række grønne tiltag for os som f.eks. bæredygtigt skovforvaltning og genoprettelse af økosystemer, herunder vådområder, græsarealer og tørveområder.

Vi er blevet skovejere

Vi har nemlig købt en kæmpe mængde træer.

Da vores kernekompetencer ikke ligger inden for skovforvaltning, har vi allieret os med skoveksperter, som bl.a. hjælper os med:

Vi har plantet 76 træer

Vi har købt en stor mængde træer i en række forskellige skove i Europa. Derudover har vi indgået aftale om at købe flere nye træer hver måned. Størstedelen af vores træer befinder sig i Kalundborg Skov, men vi har også træer i skovene Montplonne, Ajoux og Guiscriff i Frankrig.

Vi har fjernet 1.750t CO₂

Vi har taget aktiv handling for at nå net zero (CO₂- neutral). Vores tilgang til kulstofbinding hjælper biodiversiteten med at trives og forbedrer lokale økosystemer. Vores CO₂-reduktion er nemlig baseret på bæredygtigt skovbrug, genopretning af tørveområder og produktion af biokul i hele Europa. Vi har valgt at investere i skove, som vil fortsætte med at binde kulstof i mange årtier i fremtiden.

Vi er med til at skabe en positiv indflydelse på biodiversiteten på tværs af økosystemer i Europa. Fra frodige vådområder til blomstrende enge.

Vi støtter FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling

Vores træer er med til at binde CO₂ og fremme biodiversiteten. Vi hjælper aktivt planeten ved at arbejde hen imod FN’s mål for bæredygtig udvikling og bidrager til kampen mod klimaforandringer.

Hvem arbejder vi sammen med?

EcoTree leverer naturbaserede løsninger i Europa. Virksomheden er B-Corp™-certificerede og tilbyder verificeret fjernelse af kulstof og initiativer til at øge biodiversiteten til ansvarlige virksomheder, der ønsker at have en positiv indvirkning på klimaet, mennesker og planeten. EcoTree har plantet mere end 1,7 millioner træer i 5 lande på tværs af Europa.

EcoTree er autoriseret af finanstilsynsmyndigheden (AMF) i Frankrig, hvor arbejdet regelmæssigt og grundigt bliver gennemgået af uafhængige skovbrugseksperter og organisationer.

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, du gerne vil drøfte med os, eller vil du gerne høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.