Om Os

Hos Mr. Toucans er du ikke bare et kundenummer. Vi ved, det kræver tillid at overlade virksomhedens digitale tilstedeværelse til os – og vi brænder for at bevise, at vi er tilliden værd.

Hvem er Mr. Toucans?

Vores team består af passionerede specialister indenfor design, webudvikling, billed- og videoproduktion, tekstforfatning, annoncering og SoMe. Fælles for os alle er, at vi tror på kvalitet, innovation og gennemsigtighed – og at vi ønsker at bringe det i spil i samarbejdet med dig og din virksomhed.

Uanset om du ønsker at optimere arbejdsgangene med digitalisering, øge jeres synlighed med promovering, styrke jeres troværdighed med en ny visuel identitet eller optimere driften af jeres hjemmeside, har vi kompetencerne til at hjælpe dig. Det betyder, at du kun har én leverandør til alt webrelateret.

Kombination af høj teknisk kompetence indenfor digital markedsføring og en bred forretningsforståelse har vist sig at være både effektiv og efterspurgt. 

Det betyder, at vores team altid vil gøre en indsats for at skabe en god relation til dig og din virksomhed, som sammen med data, kvalitetssikring og vores færdigheder sikrer de bedste resultater.

Målbare resultater – din garanti for, at vores løsninger virker

Vil du gerne være sikker på, at du får noget for pengene, når du investerer i virksomhedens webløsninger?

Vores løsninger er baseret på data, og vi måler hele tiden vores succes. Det betyder, at vi jævnligt leverer datarapporter, der fortæller, hvilken forskel vi har gjort for din virksomhed.

Det er din garanti for, at vores løsninger virker. Vi har nemlig det samme mål som dig: at styrke din virksomheds digitale tilstedeværelse og dermed jeres brand og jeres forretning. Derfor går vi gerne lidt længere for at give dig en løsning, der holder. En løsning, du bliver glad for mange år frem. Og som gavner din virksomhed nu og klæder den på til fremtiden.

Vores værdier

Et digitalt bureau i øjenhøjde

Hele vores team arbejder sammen om at give dig det bedste produkt. Det får vi bedst gennem det gode samarbejde, og ved at møde hinanden i øjenhøjde.

Vi er din samarbejdspartner

Vi tror hverken på lange bindingsperioder eller hurtige, nemme løsninger. Til gengæld vil vi gerne skabe et samarbejde, der kan gavne din virksomhed i mange år frem.

Vi tror på det inkluderende lederskab

Du er eksperten på din virksomhed, og vores specialister er eksperter på deres område. Vi lytter meget gerne til ekspertviden og inkluderer det i vores tilgang, så vi kan skabe det bedste produkt.

Vi glæder os over din succes

Som en del af samarbejdet kommer vi ind under huden på hinandens virksomheder. Vi er på fornavn med alle vores samarbejdspartnere og glæder os over, når det går jer godt.

Vi sætter os ind i dine behov

For at vi kan hjælpe dig og din virksomhed bedst muligt, er det vigtigt, at vi forstår jeres forretning, jeres mål og jeres behov. Derfor spørger vi hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, du gerne vil drøfte med os, eller vil du gerne høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.