Om Mr. Toucans

Vi behandler hvert et projekt med passion og lidenskab

Vi er et kundeorienteret webbureau, der leverer datadrevet og værdifulde webløsninger.

Mød holdet bag Mr. Toucans

Vores team består af motiverede designere, programmører og dataeksperter, der drives af en fælles passion for at levere resultatorienterede hjemmesider og online marketing.

Anders Hesselvig

Anders Hesselvig

Bo Simon Larsen

Bo Simon Larsen

Webudvikler Daniel Beck

Daniel Beck

Martin Nielsen

Daisy Grann

Sanne Rossen

Sarah Thrysøe

Sarah Thrysøe

Karin Friis Hansen

Karin Friis Hansen

Bogholder - Søren Schwartz

Søren Schwartz

Regnskab / Bogføring
ss@mrtoucans.dk
+45 40 34 84 04

Tekstforfatter Ulla Norup Panild

Ulla Norup Panild

Vores formål

Med professionel planlægning, stræber vi altid efter at skabe den bedste oplevelse for dig og dine kunder.

Vi har opbygget og udformet en proces, der gør det muligt at levere professionelle løsninger til gavn for dig og din virksomhed. Vores formål er at skabe en unik og værdifuld hjemmeside, der fungerer for dig, og som kan vokse parallelt med din virksomhed.

Hos os er du omgivet af mennesker, der værdsætter betydningen af kvalitet, innovation og gennemsigtighed. Da vi startede vores webbureau, vidste vi, at disse idealer skulle indarbejdes i fundamentet af vores forretning.

Det betyder, at vores team altid vil arbejde hårdt på et stærkt kundeorienteret og pålideligt forhold med dig, som i sammenhold med data, kvalitetssikring og færdigheder, sikrer de bedste resultater.

Hvem er Mr. Toucans

Hos os er du omgivet af mennesker, der værdsætter betydningen af kvalitet, innovation og gennemsigtighed.

Kvalitet

Vi er dedikeret til at udvikle brugervenlige og fremtidssikre hjemmesider, der er bygget på kvalitet og med lang levetid. Med os har du ikke brug for et andet webbureau. Vores løsninger holder.

Innovation

Innovation er en del af processen for samarbejdet med vores kunder. Vi tænker ud af boksen, og kommer med nye proaktive løsninger på vores kunders udfordringer og spændende projekter.

Gennemsigtighed

Der er ingen hemmeligheder, overraskelser eller uforudsete udgifter i vores forretning. Du ved altid, hvad du har bestilt, og hvad det koster.

Kontakt

Kan vi byde på en kop kaffe?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd