Hosting

Hosting er fundamentet, som alle hjemmesider er bygget på. Derfor er det helt essentielt at du vælger en hurtigt og sikker løsning.

Vi samarbejder med de største

Vores partnerskab med Amazon Web Services og Google Cloud Platform gør, at vores hosting altid er af den højeste kvalitet. Det betyder, at vi leverer lynhurtige, skalerbare, tilgængelige og sikre hjemmesider. Vi optimerer AWS og GCP til WordPress, så du ikke behøver at gøre det. I stedet får du tid til at fokusere på din virksomhed og det du er bedst til.

Med en hosting-løsning hos os får du adgang til vores enestående support. Vi er tilgængelige når du har brug for os, og besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Om du har tekniske udfordringer eller blot ønsker rådgivning, så sidder vi klar til at bevare dine henvendelser.

Udnyt eksperterne

WordPress er det hurtigst voksende CMS i verdenen, der udgør 58,7% af alle CMS-systemer. Derfor specialiserer vi os i WordPress-Hosting. Det gør vi ved at sikre, at din hosting er korrekt konfigureret til din hjemmeside med realtids trusseldetektion, gratis krypteret forbindelse, Caching-løsninger og en global CDN. Vi administrerer ligeledes dine softwareopdateringer, så du altid er på forkant med sikkerhed og hastighed.

Vores løsning

Hos Mr. Toucans tilbyder vi hosting-løsninger, som er sikre og hurtige. Vi sørger for, at sikkerheden er i top, og at jeres hjemmeside er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Den høje performance af vores servere gør, at jeres hjemmeside altid vil have den bedste svartid og hastighed.

Vores partnerskab med Amazon Web Services og Google Cloud Platform er blandt andet med til at give lynhurtige, skalerbare, tilgængelige og sikre oplevelser.

+7 års erfaring som digitalt bureau
Se nogle af vores resultater her

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.