Hosting

Få hurtig og effektiv hosting til din hjemmeside

Hosting er fundamentet, som alle hjemmesider er bygget på. Derfor er det helt essentielt at du vælger en hurtigt og sikker løsning.

Få hurtigt og effektiv hosting eller webhosting

Resultater

Få adgang til hurtig og effektiv hosting-support

Med en hosting-løsning hos os får du adgang til vores enestående support. Vi er tilgængelige når du har brug for os, og besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Om du har tekniske udfordringer eller blot ønsker rådgivning, så sidder vi klar til at bevare dine henvendelser.

0 %
Gns. højere konverteringsrate
0 %
Gns. hurtigere hjemmesider
0 %
Gns. lavere afvisningsprocent
0 %
Gns. længere besøgstid
Få bedre resultater på din hjemmeside

Vi samarbejder med de største

Vores partnerskab med Amazon Web Services og Google Cloud Platform gør, at vores hosting altid er af den højeste kvalitet. Det betyder, at vi leverer lynhurtige, skalerbare, tilgængelige og sikre hjemmesider. Vi optimerer AWS og GCP til WordPress, så du ikke behøver at gøre det. I stedet får du tid til at fokusere på din virksomhed og det du er bedst til.

Referencer

Uanset om du er Amazon, en mellemstor tech-virksomhed eller et lokalt firma, så skal du bruge hosting, hvis du har en hjemmeside.

Udnyt eksperterne

WordPress er det hurtigst voksende CMS i verdenen, der udgør 58,7% af alle CMS-systemer. Derfor specialiserer vi os i WordPress-Hosting. Det gør vi ved at sikre, at din hosting er korrekt konfigureret til din hjemmeside med realtids trusseldetektion, gratis krypteret forbindelse, Caching-løsninger og en global CDN. Vi administrerer ligeledes dine softwareopdateringer, så du altid er på forkant med sikkerhed og hastighed.

Optimer din hjemmeside

Priser

Hvad koster hosting?

Hos Mr. Toucans tilbyder vi hosting-løsninger, som er sikre og hurtige. Vi sørger for, at sikkerheden er i top, og at jeres hjemmeside er tilgængelig 24 timer i døgnet. Den høje performance af vores servere gør, at jeres hjemmeside altid vil have den bedste svartid og hastighed. Vores partnerskaber med Amazon Web Services og Google Cloud Platform er blandt andet med til at give lynhurtige, skalerbare, tilgængelige og sikre oplevelser.

Hosting Standard

Abonnement
295 Kr. Månedligt
  • Google og Amazon Server Hosting
  • Månedlig opdatering af CMS & software.
  • Daglig backup af hjemmeside
  • Global CDN & SSL-certifikat
  • 1. klasses sikkerhed & antivirus

Relaterede produkter

Hjemmesider

Vi leverer hjemmesider, der skaber interesse, trofærdighed og positive brugeroplevelser samt øget vækst.

Online Marketing

Succesfuld online marketing skaber vækst, flere konverteringer og øget indtjening for din virksomhed.

SEO

Vores SEO-proces drives af passion for øget kvalitetstrafik, højere konverteringer og bedre indtjening for vores kunder.

GDPR

Uanset om du er Amazon, en mellemstor tech-virksomhed eller et lokalt firma, så skal din hjemmeside være GDPR Kompatibel.

Mr. Toucans Postkasse

Kontakt

Er du klar til at forbedre dine resultater?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Brug for en hånd

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rette sted

Få inspiration til din hjemmeside eller hjælp til dit digitale marketingsprojekt.

Vores digitale verden ændrer sig konstant. Derfor holder vi os optaget med nye tiltag, ændringer i markedet, nye funktioner, nye sikkerhedskrav og meget mere. Det vil vi gerne dele med dig. Skriv dig op til vores e-nyheder her.

Nyhedsbrevet indeholder bl.a. nyheder om:

Tilmeld dig her.