Hosting

Vores hosting er kåret som nr. 1 i verden

Hosting er fundamentet, som alle hjemmesider er bygget på. Derfor er det helt essentielt at du vælger en hurtigt og sikker løsning.

Vi skaber resultater

Få adgang til hurtig og effektiv hosting-support

Med en hosting-løsning hos os får du adgang til vores enestående support. Vi er tilgængelige når du har brug for os, og besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Om du har tekniske udfordringer eller blot ønsker rådgivning, så sidder vi klar til at bevare dine henvendelser.

0 %
Gns. forbedret
hastighed
0 mia
Blokerede angreb
per år
0 mio
Hjemmesider på
vores servere
0 %
Gns. forbedret
konverteringsrate

Vi samarbejder med de største

Vores partnerskab med Amazon Web Services og Google Cloud Platform gør, at vores hosting altid er af den højeste kvalitet. Det betyder, at vi leverer lynhurtige, skalerbare, tilgængelige og sikre hjemmesider. Vi optimerer AWS og GCP til WordPress, så du ikke behøver at gøre det. I stedet får du tid til at fokusere på din virksomhed og det du er bedst til.

Udnyt eksperterne

WordPress er det hurtigst voksende CMS i verdenen, der udgør 58,7% af alle CMS-systemer. Derfor specialiserer vi os i WordPress-Hosting. Det gør vi ved at sikre, at din hosting er korrekt konfigureret til din hjemmeside med realtids trusseldetektion, gratis krypteret forbindelse, Caching-løsninger og en global CDN. Vi administrerer ligeledes dine softwareopdateringer, så du altid er på forkant med sikkerhed og hastighed.

Priser

Hvad koster hosting?

Hos Mr. Toucans tilbyder vi hosting-løsninger, som er sikre og hurtige. Vi sørger for, at sikkerheden er i top, og at jeres hjemmeside er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Den høje performance af vores servere gør, at jeres hjemmeside altid vil have den bedste svartid og hastighed.

Vores partnerskab med Amazon Web Services og Google Cloud Platform er blandt andet med til at give lynhurtige, skalerbare, tilgængelige og sikre oplevelser.

Basic

Hosting Abonnement
295 Kr. Månedligt
  • Google og Amazon Server Hosting
  • Lokal server plads 5Gb
  • Besøgende pr. måned 25.000
  • Hjemmesideovervågning pr. måned

Standard

Hosting abonnement
495 Kr. Månedligt
  • Google og Amazon Server Hosting
  • Lokal server plads 20Gb
  • Besøgende pr. måned 75.000
  • Hjemmesideovervågning pr. uge

FAQ

Nedenfor findes spørgsmål, som vi har fået stillet gennem tiden.

Fordi vi ikke mener, det giver mening at udvikle en professionel hjemmeside og lægge den på en server med lav ydeevne, risiko for nedetider og med fare for hackerangreb, for at spare 5 kr. om dagen.

Nej. I vores abonnementer indgår en automatisk opdatering af WordPress en gang hver 3. måned. Det er dog ikke alt som den automatiske opdatering kan klare. Derfor sidder vores webudviklere klar, hvis der skulle opstå en fejl ved opdateringen.

Man binder sig i 0 måneder. Vi bryder os nemlig ikke om binding.

Vi vil rigtig gerne holde på vores kunder ved at skabe værdi. Hvis en kunde vil opsige et abonnement, er det fordi, det ikke gør det. Så skal man naturligvis kunne komme ud med det samme.

Ingenting, vi ordner nemlig alt for dig. Du skal blot sende os en mail med adressen på den nye server og så vil hjemmesiden blive flyttet indenfor 1 uge.

Ingenting. Vi anvender CDN, hvilket betyder, at din hjemmeside ligger lokalt på servere over hele verden. Hvis 1 server skulle gå ned, vil hjemmesiderne ligge på en lang række andre servere rundt om i verden.

Vores hosting omfatter mere end 17 millioner hjemmesider i over 150 lande med kunder som Dropbox, National Geographic, Volvo, Pandora og mange andre.

Ja. Når du anvender vores hjemmeside hosting, er der stort set ikke nogen begrænsninger. Vores kunder kan nemlig trække op til 75.000 besøgende om dagen. Hvis dette ikke er nok, så er det naturligvis altid muligt at blive opgraderet til en større plan.

Relaterede produkter

Hjemmesider

Vi leverer hjemmesider, der skaber interesse, trofærdighed og positive brugeroplevelser samt øget vækst.

Online Marketing

Succesfuld online marketing skaber vækst, flere konverteringer og øget indtjening for din virksomhed.

SEO

Vores SEO-proces drives af passion for øget kvalitetstrafik, højere konverteringer og bedre indtjening for vores kunder.

GDPR

Uanset om du er Amazon, en mellemstor tech-virksomhed eller et lokalt firma, så skal din hjemmeside være GDPR Kompatibel.

Kontakt

Kan vi byde på en kop kaffe?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd