Corona update

Er det tid til at optimere din hjemmeside?

Hos Mr. Toucans tager vi spredningen af Coronavirusen meget alvorligt. Det betyder, at vi naturligvis følger myndighedernes retningslinjer nøje. Vi er så heldige at vi kan klare de fleste opgaver hjemmefra, og har derfor sendt alle hjem. Dog holder vi stadig åbent på helt normalt vis fra mandag til fredag mellem 9-16. Vi kan kontaktes på 71 99 80 08 eller info@mrtoucans.dk.

Optimer din hjemmeside

Da vi kan konstatere at en del af vores kunder også har måtte sende personale hjem, er der måske tid til at bruge lidt resurser på at opdatere virksomhedens hjemmeside.

Vi vil derfor i den nærmeste Corona-tid fokusere på at sende ideer og tips til hvordan din hjemmeside kan optimeres. Disse forbedringer vil blive sendt kontinuerligt med det formål at din virksomheds hjemmeside bliver nemmere for de besøgende at finde, hurtigere at indlæse, giver et bedre overblik og meget mere.

1. Tip

Når Google prioriterer verdens forskellige hjemmesider, undersøger de bl.a. virksomhedens hjemmeside for registreringsnummer. Det er i Googles øjne et bevis for at man driver en legal forretning og dermed bliver prioriteret i Googles algoritmer. I Danmark er registreringsnummer for virksomheder CVR-nummeret, så hvis ikke du har noteret det så få det lagt på din hjemmeside.

De varmeste hilsener og ønsker om et godt helbred.

Mr. Toucans-teamet.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd