Betech

Da systemet bag Betechs gamle hjemmeside stod for at skulle opgraderes, benyttede de lejligheden til at få en ny og mere nutidig hjemmeside.

“Mr. Toucans leverer punktligt og er hurtige til at byde ind på de opgaver, der måtte komme. Kort sagt har det været hurtigt og effektivt” – Kenneth Krag Møller, Marketing Manager

Om Betech

Betech specialfremstiller komponenter baseret på gummi og andre polymerer til blandt andet fødevare-, proces- og medicinalindustrien. Komponenterne kan fx være pakninger, tætninger og gummidele, og der stilles store krav til materialernes tekniske egenskaber og certificeringer.

Brugte værktøjer

Hjemmeside
Webdesign
Bestillingsportal
Hosting, SEO & GDPR
Smart Translate
Email Marketing
Datastyring
Lead Generering

Mål & udfordring

Betech ønskede en hjemmeside, der giver indtryk af en moderne virksomhed, og som samtidig gør det lettere at være medarbejder og kunde hos Betech.

Virksomhedens specialiserede produkter og kunder stiller store krav til dokumentation som fx materialedatablade og overensstemmelseserklæringer – og her er planen, at kunderne fremover skal kunne rekvirere de nødvendige dokumenter på den nye hjemmeside, nemt og hurtigt.

”Det vil gøre vores arbejdsdag nemmere, for lige nu foregår det ved, at kunderne ringer eller skriver til os og beder om dokumenterne. En ny selvbetjeningsløsning på hjemmesiden vil gøre det nemmere og hurtigere for kunden” – Kenneth Krag Møller, Marketing Manager hos Betech.

Opgavebeskrivelse

Betech havde fra starten tre ønsker til deres nye hjemmeside:

  • Den skulle efterlade et indtryk af en specialistvirksomhed, der kan rådgive om og specialproducere polymere produkter.
  • Den skulle have nogle tekniske løsninger, f.eks. en bestillingsportal og med tiden andre relevante selvbetjeningsløsninger.
  • Den skulle give Betech mulighed for at udbygge hjemmesiden med tiden og samtidig ikke være for omkostningstung.

Hidtil har Betech samarbejdet med et større webbureau om deres gamle hjemmeside, og selvom det har fungeret fint, havde Betech et ønske om en leverandør med en anden profil, forklarer Kenneth Krag Møller.

“Vi ville gerne have en samarbejdspartner, der matcher os i forhold til størrelse og arbejdsmetode. Valget faldt på Mr. Toucans, for her er kommandovejene nemlig korte, ligesom hos os selv. Derfor kan vi rykke hurtigt”, siger han.

Resultat

Samarbejdet med Mr. Toucans startede med en dialog om Betechs digitale marketing. Efterfølgende er det blevet udvidet til også at omfatte den nye hjemmeside og email marketing.

Alle ønskerne er blevet indfriet på Betechs nye hjemmeside, fortæller Kenneth Krag Møller og tilføjer: ”Den tekniske løsning er jeg ovenud tilfreds med, den fungerer godt. Vi afventer nu, om og hvornår vi skal bygge mere på.”

Samarbejdet med Mr. Toucans fortsætter, og det er der en grund til: “Vi har fået meget value for money hos Mr. Toucans. Der er stadig lidt finpudsning med noget autotranslate, men ellers er vi kommet godt i mål med vores digitalisering. Mit indtryk er også, at hjemmesiden er blevet modtaget meget positivt,” slutter Kenneth Krag Møller.

Mr. Toucans leverer punktligt og er hurtige til at byde ind på de opgaver, der måtte komme. Hjemmesiden er landet inden for budgetrammen, der var tilbudt. Kort sagt har det været hurtigt og effektivt
Kenneth Krag Møller
Marketing Manager, Betech

Andre cases

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.