Få bedre resultater med online marketing

Hvad er SEO?

SEO står for ‘Search Engine Optimization’ og er en digital marketingdisciplin, der har til formål at forbedre en hjemmesides synlighed i søgeresultaterne på søgemaskiner som fx Google. Målet med SEO er at øge trafikken til hjemmesiden og forbedre dens placering i de organiske (ikke-betalte) søgeresultater.

SEO er vigtigt for din virksomhed af flere grunde. Først og fremmest er det en vigtig kilde til (ikke-betalt) trafik til din virksomheds hjemmeside. Når en hjemmeside vises højt i søgeresultaterne, er det mere sandsynligt, at brugerne klikker på linket og besøger siden. Dette kan føre til flere potentielle kunder, mere salg og øget omsætning.

SEO kan også hjælpe med at opbygge virksomhedens autoritet og troværdighed online. Når en virksomhed vises højt i søgeresultaterne på Google og lign., anses den ofte som en troværdig kilde inden for sit felt, og brugeren vil derfor være tilbøjelig til at vælge den virksomhed frem for dens konkurrenter.

Endelig kan SEO hjælpe med at optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden, da SEO også ofte omfatter optimering af hjemmesidens hastighed, brugervenlighed og indholdskvalitet. Dette vil igen give en bedre brugeroplevelse og øget kundetilfredshed.

Hos Mr. Toucans kan vi hjælpe dig med at komme op øverst i Googles søgefelt. Vores arbejde er baseret på analyser og rapporter, så vi ved, hvad der virker for lige præcis din hjemmeside.

SEO koster kun de opdateringer og forbedringer, vi laver (mandetimer), så du skal ikke tænke på hverken annoncekroner eller meromkostninger.

Her kommer kort fortalt 5 gode grunde til at lade os stå for din SEO: 

  1. Flere besøgende på hjemmesiden.
  2. Flere kvalitetshenvendelser. Vi rammer de rigtige personer.
  3. Vi sender datarapporter ud hver måned, så du kan følge med i udviklingen.
  4. Vi opdaterer SEO’en hver måned.
  5. SEO er en meget omkostningseffektiv marketingkanal. SEO koster meget lidt i forhold til, hvor meget man får ud af det.

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.