Online Marketing

Succesfuld online marketing starter med dataanalyse og planlægning

Målet er at skabe vækst, flere konverteringer og øget indtjening for din virksomhed.

Resultater

Det første skridt mod vækst

En brugervenlig, nutidig og professionel hjemmeside er en selvfølge for en succesfuld online markedsføring. Vi tilbyder en strategisk og datadrevet tilgang til at drive kvalificeret trafik til din hjemmeside. Gennem forskellige koordinerede marketingskampagner integrerer vi f.eks. e-mail marketing med målrettet Facebook annoncering og Google Ads, som gør, at du rammer netop de personer, der er mest essentielle og relevante for dig.
0 %
Gns. højere konverteringsrate
0 %
Gns. hurtigere hjemmesider
0 %
Gns. lavere afvisningsprocent
0 %
Gns. længere besøgstid

E-mail marketing

E-mail-marketing er en af de mest effektive digitale marketingsaktiviteter, der findes, når man ser på udbytte kontra ressourcer. E-mail marketing er en langsigtet og vedvarende måde at kommunikere til både nye og eksisterende kunder. Vi tilbyder flere pakkeløsninger, som dækker alt fra komplet håndtering af den totale E-mail marketing indsats til udvalgte dele af processen, som kan indeholde tekstudarbejdelse, fotooptagelse og meget mere. Du bestemmer vores involvering. Skal vi designe nyhedsbreve, håndtere databasen, udsende automatiske e-mails eller opsætte tilmelding på din hjemmeside? Det er helt op til dig.

Få adgang til et hav af nye kunder og opbyg dine E-mail kampagner hurtigt og nemt online, eller få en af ​​vores certificerede eksperter til at gøre det for dig. Den rigtige E-mail marketing løsning er mere end bare kommunikation, der ender i andres indbakke. Det handler om at være til stede, opsøgende og informerende for dine kunder.

Annoncering

Google Ads er et bemærkelsesværdigt effektivt værktøj til at kanalisere relevant trafik til din hjemmeside, når folk søger efter produkter eller tjenester, som din virksomhed tilbyder. Google Ads er en af de mest fleksible og resultatbaserede aktiviteter på det digitale marked. Du bestemmer selv hvor mange klik du vil have på din annonce og du kan til enhver tid reducere eller øge antallet, som gør det nemt at kontrollere dine udgifter.

Vores succes måles af de resultater vores kunder opnår, og de varige partnerskaber vi indgår. Tag det næste skridt i onlineannoncering, og etablér dominans for dine branche-relaterede søgeord. Få dine produkter og tjenester til toppen af ​​Google og øg din vækst ved hjælp af en omkostningseffektive PPC-strategi.

Referencer

Vi tilbyder effektiv online marketing kombineret med din målgruppes behov og dine forretningsmål.

Sociale medier (SoMe)

Sociale medier er en fremragende reklameplatform. Vores reklametjeneste på sociale medier inkluderer alt, hvad der kræves for at få din sociale mediekampagne i gang. Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at vi finder den perfekte målgruppe til din virksomhed og får dit budskab foran dem. Det betyder, at du massivt kan øge din salgsvolumen ved hjælp af trafik på sociale medier.

Relaterede produkter

Hjemmesider

Vi leverer hjemmesider, der skaber interesse, trofærdighed og positive brugeroplevelser samt øget vækst.

SEO

Vores SEO-proces drives af passion for øget kvalitetstrafik, højere konverteringer og bedre indtjening for vores kunder.

Hosting

Hosting er fundamentet, som alle hjemmesider er bygget på. Derfor er det helt essentielt at du vælger en hurtigt og sikker løsning.

GDPR

Uanset om du er Amazon, en mellemstor tech-virksomhed eller et lokalt firma, så skal din hjemmeside være GDPR Kompatibel.

Mr. Toucans Postkasse

Kontakt

Er du klar til at forbedre dine resultater?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd

Vi deler marketing hacks hver måned.

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips, vi kun deler med vores abonnenter.