Online Marketing

Succesfuld online marketing starter med dataanalyse og planlægning

Målet er at skabe vækst, flere konverteringer og øget indtjening for din virksomhed.

Vi skaber resultater

Det første skridt mod vækst

En brugervenlig, nutidig og professionel hjemmeside er en selvfølge for en succesfuld online markedsføring. Vi tilbyder en strategisk og datadrevet tilgang til at drive kvalificeret trafik til din hjemmeside. Gennem forskellige koordinerede marketingskampagner integrerer vi f.eks. e-mail marketing med målrettet Facebook annoncering og Google Ads, som gør, at du rammer netop de personer, der er mest essentielle og relevante for dig.

0 %
Gns. højere konverteringsrate
0 %
Gns. hurtigere hjemmesider
0 %
Gns. lavere afvisningsprocent
0 %
Gns. længere besøgstid

Bliv set med e-mail marketing

E-mail-marketing er en af de mest effektive digitale marketingsaktiviteter, der findes, når man ser på udbytte kontra ressourcer. E-mail marketing er en langsigtet og vedvarende måde at kommunikere til både nye og eksisterende kunder. Vi tilbyder flere pakkeløsninger, som dækker alt fra komplet håndtering af den totale E-mail marketing indsats til udvalgte dele af processen, som kan indeholde tekstudarbejdelse, fotooptagelse og meget mere. Du bestemmer vores involvering. Skal vi designe nyhedsbreve, håndtere databasen, udsende automatiske e-mails eller opsætte tilmelding på din hjemmeside? Det er helt op til dig.

Få adgang til et hav af nye kunder og opbyg dine E-mail kampagner hurtigt og nemt online, eller få en af ​​vores certificerede eksperter til at gøre det for dig. Den rigtige E-mail marketing løsning er mere end bare kommunikation, der ender i andres indbakke. Det handler om at være til stede, opsøgende og informerende for dine kunder.

Nå ud til jeres målgruppe med annoncering

Google Ads er et bemærkelsesværdigt effektivt værktøj til at kanalisere relevant trafik til din hjemmeside, når folk søger efter produkter eller tjenester, som din virksomhed tilbyder. Google Ads er en af de mest fleksible og resultatbaserede aktiviteter på det digitale marked. Du bestemmer selv hvor mange klik du vil have på din annonce og du kan til enhver tid reducere eller øge antallet, som gør det nemt at kontrollere dine udgifter.

Vores succes måles af de resultater vores kunder opnår, og de varige partnerskaber vi indgår. Tag det næste skridt i onlineannoncering, og etablér dominans for dine branche-relaterede søgeord. Få dine produkter og tjenester til toppen af ​​Google og øg din vækst ved hjælp af en omkostningseffektive PPC-strategi.

Content Management (SoMe)

Sociale medier er en fremragende reklameplatform. Vores reklametjeneste på sociale medier inkluderer alt, hvad der kræves for at få din sociale mediekampagne i gang. Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at vi finder den perfekte målgruppe til din virksomhed og får dit budskab foran dem. Det betyder, at du massivt kan øge din salgsvolumen ved hjælp af trafik på sociale medier.

Kontakt

Kan vi byde på en kop kaffe?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd