Praktikant: Webudvikler

Er du vores næste praktikant som gerne vil arbejde med webudvikling i WordPress og som ønsker at udvide dine kompetencer i en lille vækst-virksomhed inkl. mulighed for hjemmearbejdsplads? Så er du måske lige den person vi leder efter.

Vi søger

Vi søger en dygtig og ambitiøs praktikant, som har kompetence i webudvikling og gerne vil lære mere. Det vil være muligt at arbejde hjemmefra eller fra kontoret i Albertslund. Som person motiveres du af at skabe resultater og du er sulten på at lære mere og dygtiggøre dig. Du er god til at bevare overblikket og arbejder effektivt med at få projekter i mål. Du brænder for ny teknologi, udvikler løbende dit faglige niveau og deler idéer og viden med dine kollegaer. Du kommer til at indgå som en vigtig del af vores team, der dagligt drifter og udvikler en lang række hjemmesider og webshops. Hos Mr. Toucans vil du arbejde tæt sammen med et lille team, der bl.a. arbejder med front-end programmering, tekster, grafik, design og daglig drift af hjemmesider. Vi har en god og uformel omgangstone med korte beslutningsveje.

 Hvem er du?

  • Du arbejder ansvarligt, struktureret og selvstændigt.
  • Du har høj arbejdsmoral, godt humør samt er fleksibel og forandringsvillig.
  • Din uddannelse er sikkert indenfor webudvikling, design eller lignende.
  • Du har et højt serviceniveau.
  • Du har muligvis et godt øje for grafik og kendskab til PHP, JavaScipt, HTML og CSS

Praktikpladsen indeholder

  • Typisk 10 uger praktik med 37 timer om ugen
  • Kontorplads i Albertslund med mulighed for hjemmearbejde.
  • Stærkt oplæringsforløb med mulighed for personlig udvikling.

Vi tilbyder

Vi vokser ekstraordinært og har mange bold i luften. Vi tilbyder en udfordrende, ansvarsfuld og afvekslende hverdag, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med webudvikling og support af hjemmesider i WordPress, samt andre opgaver relateret til webudvikling. Vi er en lille virksomhed med store vækstambitioner. En ansættelse hos os kan sagtens resultere i et studiejob og senere i en fuldtidsstilling. Vores arbejdsplads ligger ved Roskildevej i Albertslund og indeholder kantineordning, gratis kaffe/te, gratis fitness, bordtennis og mødelokaler mm.

Kort om os

Mr. Toucans er et ungt digitalt bureau med fart på. Derfor søger vi en praktikant med et højt fagligt niveau, der vil være med til vedligeholdelse og udvikling af løsninger for vores kunder. Som praktikant hos Mr. Toucans vil du arbejde i et uformelt miljø, hvor vi elsker at løbe stærkt. Vores centrale forretning ligger i design og udvikling af websites og webshops i WordPress og WooCommerce.

Har vi fanget din interesse?

Så søg stillingen hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og lukker annoncen, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgning skal ske pr. mail til [email protected] Eventuelle spørgsmål til stillingen eller generelt kan ske til Anders Hesselvig på [email protected] eller tlf. 26 25 43 88.
Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd

Vi deler marketing hacks hver måned.

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips, vi kun deler med vores abonnenter.