Studiejob: Marketing & Kommunikation

Brænder du for at arbejde indenfor branding, strategiudvikling og kommunikation?
Så har vi drømmejobbet for dig. 

Vi søger

Vi søger en dygtig og ambitiøs studiemedarbejder i marketing og kommunikation 10-20 timer om ugen. Det vil være muligt at arbejde hjemmefra eller fra kontoret i Albertslund. Som person motiveres du af at skabe resultater og du er sulten på at lære mere og dygtiggøre dig. Du er god til at bevare overblikket og arbejder effektivt med at få projekter i mål. Du brænder for ny teknologi, udvikler løbende dit faglige niveau og deler idéer og viden med dine kollegaer.

Som studiemedhjælper hos Mr. Toucans kommer du til at indgå som en vigtig del af vores team, der dagligt drifter og udvikler en lang række hjemmesider og webshops. Hos Mr. Toucans vil du arbejde tæt sammen med et lille team, der bl.a. arbejder med front-end udvikling, tekst, grafik, design og daglig drift af hjemmesider. Vi har en god og uformel omgangstone med korte beslutningsveje.

 

Hvem er du?

Vi søger en, der kan passe ind i vores kultur og hurtigt kan blive en del af vores team. Du skal være nysgerrig, ambitiøs og nyskabende samt elske at skrive og sætter en ære i flydende og korrekt sprog. Du er en proaktiv og udadvendt teamplayer, der motiveres af ansvar. Du har en stærk visuel og æstetisk sans, og du arbejder organiseret og struktureret med sans for detaljen. Du har lysten til at tage ejerskab for rollen og være proaktiv i den digitale udviklingsrejse. 

 

Arbejdsopgaver

 • Tekstforfatning – velformulerende i et engagerende og inspirerende sprog.
 • Skabe og finde content til SoMe – tage smukke fotos og små videoer.
 • Ansvarlig for de sociale medier – FB, LinkedIn og Instagram mm.
 • Arbejde på tværs af alle kanaler sammen med eksterne samarbejdspartnere, webdesigner, fotograf, grafiker mv.
 • Udvikling af indhold og udsendelse af nyhedsbreve.
 • Udvikling og eksekvering af marketingsplaner og marketingsaktiviteter.
 • Udarbejdelse af pressemeddelelser og løbende kommunikation.
 • Optimering af PR-indsats og vores relationer.
 • Udvikling, implementering og vedligeholdelse af salgs- og marketingmateriale.
 • Selvstændigt arbejde med grafik i InDesign, Illustrator og Photoshop.
 • Databehandling i Google Analytics med henblik på analyse og status af trafik.
 • Diverse ad hoc-opgaver.

 

Vi tilbyder

Vi vokser ekstraordinært og har mange bold i luften. Vi tilbyder en udfordrende, ansvarsfuld og afvekslende hverdag. Vi er en lille virksomhed med store vækstambitioner. Et studiejob hos os kan sagtens resultere i en fuldtidsansættelse. Vores arbejdsplads ligger ved Roskildevej i Albertslund og indeholder kantineordning, gratis kaffe/te, gratis fitness og bordtennis mm.

 

Kort om os

Mr. Toucans er et ungt digitalt bureau med fart på. Derfor søger vi en ambitiøs studiemedhjælper i marketing og kommunikation med et højt fagligt niveau, der vil være med til vedligeholdelse og udvikling vores marketingsaktiviteter både internt og for vores kunder. Som studiearbejder hos Mr. Toucans vil du arbejde i et uformelt miljø, hvor vi elsker at løbe stærkt. Vores centrale forretning ligger i design og udvikling af websites og webshops i WordPress og WooCommerce.

 

Har vi fanget din interesse?

Så søg stillingen hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og lukker annoncen, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgning skal ske pr. mail til bo@mrtoucans.dk.

Eventuelle spørgsmål til stillingen eller generelt kan ske til Bo Larsen på bo@mrtoucans.dk eller tlf. +45 20 16 99 29.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd