Drift og vedligeholdelse

Support

En hjemmeside skal behandles med løbende vedligeholdelse for at sikre at den er funktionel, sikker og opdateret.

Få support og vedligeholdelse af din hjemmeside

Hvorfor vælge support?

En forsikring mod fremtiden

Support og vedligeholdelse af en hjemmeside kan sammenlignes med et serviceeftersyn på bilen. Ligesom at din bil skal bruge olie og benzin for at blive ved at fungere optimalt, skal en hjemmeside ligeledes bruge support så den fortsætter med at fungere og yde sit maksimale.

Vi ved, at en dokumenteret månedlig proces skaber værdi, og sikrer, at der ikke sker nogle fejl eller sikkerhedsbrud på din hjemmeside. Måneden du misser at udføre opdateringer kan meget vel være måneden din kontaktformular stopper med at fungere.

0 %
Gns. højere konverteringsrate
0 %
Gns. hurtigere hjemmesider
0 %
Gns. lavere afvisningsprocent
0 %
Gns. længere besøgstid
Få bedre resultater på din hjemmeside

Forbliv opdateret

At holde din hjemmesides plugins, software og server opdateret er det største skridt du kan tage for at fremtidssikre din hjemmeside. Forældede plugins er ansvarlig for mere end 25% af alle WordPress sikkerhedsbrud.

Derfor er det vigtigt at din hjemmeside jævnligt tjekkes for opdateringer, der ofte indeholder sikkerhedsopdateringer og fejludredninger, som ved rettidig anvendelse lukker vinduet for sikkerhedsbrud og fejl.

Vi giver øjeblikkelig meddelelse om vigtige opdateringer og fejl på din hjemmeside, som er en effektiv måde at holde sig på forkant.

Overvåg din hjemmeside

Hjemmesider går ned. Uanset om det er et datacenter, der blev ramt af lyn eller en gnaver, som har tygget sig gennem et kabel, så er der ikke nogen hjemmesider, der er oppe 100% af tiden.

Derfor er det vigtigt at overvåge sin hjemmeside, så du bliver advaret, når den er nede og kan reagere i overensstemmelse.

Vi tilbyder 24/7 hjemmesideovervågning og sidder parat til at udrede fejl og mangler, når vi modtager besked herom.

Optimer din hjemmeside

Priser

Hvad koster support?

Hos Mr. Toucans yder vi førsteklasses vedligeholdelse, opdatering og sikkerhed af de produkter vi tilbyder. Med et klippekort fra Mr. Toucans, sikre du en besparelsen på længere sigt, og beskytter din investering ved løbende vedligeholdelse, test og forbedringer. Klippekortet kan bruges på både opdatering og udvikling og kan modtages via telefon eller mail. Jo mere detaljeret henvendelse er jo hurtigere kan vi agere.

Klippekort Standard

20 klip á påbegyndt 30 minutter
4995 Kr.
  • 20 klip á påbegyndt 30 minutter
  • Prioriteret support
  • Besvarelse indenfor 24 arbejdstimer
  • Inkl. udviklings- & undervisningsopgaver
  • Inkl. opdatering & vedligeholdelse

Referencer

Ligesom en bil har behov for olie og benzin for at fungere, skal en hjemmeside bruge regelmæssig vedligeholdelse og opdatering for at være funktionel og sikker.

Relaterede produkter

Hjemmesider

Vi leverer hjemmesider, der skaber interesse, trofærdighed og positive brugeroplevelser samt øget vækst.

SEO

Vores SEO-proces drives af passion for øget kvalitetstrafik, højere konverteringer og bedre indtjening for vores kunder.

Online Marketing

Succesfuld online marketing skaber vækst, flere konverteringer og øget indtjening for din virksomhed.

Hosting

Hosting er fundamentet, som alle hjemmesider er bygget på. Derfor er det helt essentielt at du vælger en hurtigt og sikker løsning.

Mr. Toucans Postkasse

Kontakt

Er du klar til at forbedre dine resultater?

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd

Vi deler marketing hacks hver måned.

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips, vi kun deler med vores abonnenter.