Uddannelses-videoer

Redigering af hjemmeside

I forbindelse med overleveringen af en hjemmeside fra os, modtager vores kunder altid en kort introduktion til redigering af hjemmesiden. I den forbindelse har flere kunder efterspurgt korte uddannelses-videoer, for senere at have let adgang til uddannelsen. Klik nedenfor for at se den første uddannelses-video.

Når vi leverer en hjemmeside, afsluttes leveringen med en kort introduktion. Årsagen til at der ikke er behov for yderligere er, at vi tilfører et layout der gør redigeringen så nem at alle kan være med.

Redigerings-mulighederne er typisk tekstredigering, fotoredigering m.m. De mere vitale dele som menu- og footer-ændringer samt strukturændringer, kræver speciel adgang. Dette er gjort for at brugerne ikke ved en fejl, for ødelagt opsætningen af hjemmesiden. Ønsker man mulighed for at redigere vitale ting på hjemmesiden, bedes man kontakte os og vi vil ændre brugerniveauet, som giver adgang til at ændrer mere vitale ting på hjemmesiden.

For at gøre det lettere for vores kunder har vi produceret en række videoer, som skal hjælpe med at gøre redigeringen af hjemmesiden endnu lettere. Den første video kan du se ved at trykke på linket og den omhandler ”Hvordan redigerer man en side på din hjemmeside?”

Denne video er blot en af en række videoer, som vi vil producere løbende. Har du noget ønske til en video vi kan producere, så send os en mail her.

 

Du finder vores uddannelse-videoer her.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd