“Vi har fået meget value for money hos Mr. Toucans”.

Virksomheden Betech skulle have opgraderet deres gamle hjemmeside, men i stedet benyttede de lejligheden til at få en ny og mere nutidig hjemmeside, som samtidig skal gøre det nemmere at være medarbejder og kunde hos Betech.

Betech specialfremstiller produkter baseret på gummi og andre polymerer til blandt andet fødevare-, proces- og medicinalindustrien. Det stiller store krav til dokumentation som fx materialedatablade og overensstemmelseserklæringer – og her er planen, at kunderne fremover skal kunne rekvirere de nødvendige dokumenter på den nye hjemmeside, nemt og hurtigt.

”Det vil gøre vores arbejdsdag nemmere, for lige nu foregår det ved, at kunderne ringer eller skriver til os og beder om dokumenterne. En ny selvbetjeningsløsning på hjemmesiden vil gøre det nemmere og hurtigere for kunden”, forklarer Kenneth Krag Møller, Marketing Manager hos Betech.

Har fået en profilhjemmeside med gode tekniske løsninger

Betech havde fra starten tre ønsker til deres nye hjemmeside:

  • Den skulle efterlade et indtryk af en specialistvirksomhed, der kan rådgive om og specialproducere polymere produkter.
  • Den skulle have nogle tekniske løsninger, fx en webshop og med tiden andre relevante selvbetjeningsløsninger.
  • Den skulle give Betech mulighed for at udbygge hjemmesiden med tiden og samtidig ikke være for omkostningstung.

Alle ønskerne er blevet indfriet på Betechs nye hjemmeside, fortæller Kenneth Krag Møller og tilføjer: ”Den tekniske løsning er jeg ovenud tilfreds med, den fungerer godt. Vi afventer nu, om og hvornår vi skal bygge mere på.”

”En samarbejdspartner, der matcher os”

Hidtil har Betech samarbejdet med et større webbureau om deres gamle hjemmeside, og selvom det har fungeret fint, havde Betech et ønske om en leverandør med en anden profil, forklarer Kenneth Krag Møller.

“Vi ville gerne have en samarbejdspartner, der matcher os i forhold til størrelse og arbejdsmetode. Valget faldt på Mr. Toucans, for her er kommandovejene nemlig korte, ligesom hos os selv. Derfor kan vi rykke hurtigt”, siger han.

Samarbejdet med Mr. Toucans startede med en dialog om Betechs LinkedIn-side. Efterfølgende er det blevet udvidet til også at omfatte den nye hjemmeside og en række nyhedsbreve.

“Vi har fået meget value for money hos Mr. Toucans. Der er stadig lidt finpudsning, fx med noget autotranslate, men meget langt hen ad vejen har Mr. Toucans løst opgaven. Mit indtryk er også, at hjemmesiden er blevet modtaget meget positivt”.

Samarbejdet med Mr. Toucans fortsætter da også ind i 2024, og det er der en grund til: “Mr. Toucans leverer punktligt og er hurtige til at byde ind på de opgaver, der måtte komme. Hjemmesiden er landet inden for budgetrammen, der var tilbudt. Kort sagt har det været hurtigt og effektivt”, slutter Kenneth Krag Møller.

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd