Vil du glæde dine kunder med en julekalender?

Julen nærmer sig og hos Mr. Toucans er vi i gang med at udvikle en digital julekalender til vores kunder. Hvis din virksomhed kunne tænke sig at tilbyde jeres kunder en julekalender, så er det nu, at I skal melde jer.

Hvordan kan julekalenderen gavne min virksomhed?
Konceptet er, at vi udvikler en julekalender til din virksomhed, som implementeres på jeres hjemmeside. Dine kunder, leverandører, potentielle kunder og andre som du ønsker at invitere, modtager en mail hver dag i december (1. – 24. december), som linker dem til dagens låge. I kan dermed opnå 24 besøg pr. deltager på jeres hjemmeside, som omfatter både nye og eksisterende kunder. Din virksomhed vil kunne række ud til kunder, I ikke normalt kommunikerer med eller hører fra.

 

Julekalenderen giver jer også:

  • Trafik på hjemmesiden, som øger SEO-værdien
  • Mulighed for at føre kontinuerlig kommunikation
  • Nye og tilbagevendende kunder
  • Øget brand opmærksomhed.

 

Skil dig ud fra mængden
Nu har du mulighed for øge din brandværdi ved at linke fra julekalenderen til andre undersider på hjemmesiden, gode tilbud, sociale medier, events og meget mere. Vil du skille dig ud fra mængden, er den digitale julekalender måske noget for dig.

De 5 første virksomheder er med i vores Early Bird tilbud
Da det er vores første julekalender får I, udover en meget favorabel pris, også mulighed for at få indflydelse på kalenderens udseende og funktioner. Har I andre ønsker, så kan de blive implementeret til samme pris. I behøver ikke foretage jer noget (andet en at melde jer til), da vi tager os af det meste.

Vi har allerede et par interesserede virksomheder, så I skal nok ikke vente for længe, hvis I ønsker at være blandt de 5 første, som kan modtage dette specialtilbud. 

Hvad indeholder tilbuddet:

  • Julekalender får sin egen webadresse, som der linkes direkte til fra andre digital medier (f.eks. mrtoucans.dk/julekalender)
  • Implementering af julekalender på din hjemmeside
  • Julekalenderen bliver stylet, som din øvrige hjemmeside
  • 24 Låger – Du bestemmer teksten og billeder på de 24 låger
  • Datarapport 


Hvis vores digitale julekalender har vagt din interesse, så tag endelig fat i Mr. Toucans og hør mere om tilbuddet og dine muligheder. Vi står til rådighed på info@mrtoucans.dk eller 71 99 80 08.

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd