Web hosting af hjemmesider

Brug CVR-nummer

Mange ved ikke, hvor stor en forskel det egentlig gør blot at registrere sit CVR-nummer på sin hjemmeside. Selvom det er enkelt, så er der alligevel mange virksomheder, der ikke har gjort det. Inkluderer du CVR-nummeret, så har det langt flere positive effekter for din virksomhed end du vil tro.

En følelse af sikkerhed:
For det første kan noget så simpelt som at have dit CVR-nummer registreret på din hjemmeside øge din troværdighed betydeligt. Når en besøgende kan se, at din virksomhed er registreret og anerkendt af myndighederne, så øger det tilliden til jer. Et synligt CVR-nummer giver nemlig den besøgende en følelse af sikkerhed, når denne overvejer at købe produkter eller tjenester fra dig.

Langt bedre synlighed:
For det andet hjælper CVR-registrering dig med at sikre, at din virksomhed er synlig i søgemaskiner som Google. Søgemaskiner bruger en række faktorer til at bestemme, hvilke hjemmesider, der bliver vist øverst i søgeresultaterne. Et CVR-nummer er en af de faktorer. Når søgemaskinerne finder dit CVR-nummer på hjemmesiden, så hjælpes den til at forbinde dig med den rigtige virksomhed i deres database. 

Undgå bøder og sanktioner:
Endelig kan inkludering af dit CVR-nummer hjælpe dig med at opfylde juridiske krav og reguleringer. I nogle tilfælde kræver lovgivningen nemlig, at din virksomhed oplyser CVR-nummer på din hjemmeside. Hvis du ikke gør det, kan du risikere bøder eller andre sanktioner.

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.