Tekstforfatning

Fang dine kunders opmærksomhed med skarp og engagerende tekstforfatning. Lad os hjælpe med at fortælle din historie på den mest overbevisende måde.

Tekster, der rammer rigtigt

Teksten er selve indholdet af hjemmesiden eller markedsføringen – det, der møder potentielle nye kunder og afgør, om de har tiltro til dit produkt eller ej. Derfor er det afgørende, at du har indhold, der rammer modtagerne, og et sprog, der fastholder deres interesse og giver dem lyst til at købe.

Vores tekstforfatter hjælper dig med at få det helt rette indhold til virksomhedens hjemmeside, sociale medier eller markedsføringsmaterialer.

Hvorfor bruge en tekstforfatter?

Du er naturligvis den, der kender din virksomhed bedst. Til gengæld ved tekstforfatteren, hvad der skal til for at gøre potentielle kunder til reelle kunder. Det handler nemlig også om at kende modtageren og vide, hvilke informationer om virksomheden og jeres produkter, modtageren har brug for.

Derfor er det en god investering at uddelegere opgaven med tekstproduktion til en, der kan:

Tekstforfatteren skriver en tekst, der afspejler, hvem I er som virksomhed, og hvordan I ønsker at fremstå overfor potentielle kunder.  Med andre ord styrker I virksomhedens troværdighed og øger muligheden for salg.

Tekster, der øger jeres synlighed

Google er en vigtig platform for de fleste virksomheder – ikke mindst fordi en større og større andel af jeres potentielle kunder googler virksomheden før et eventuelt køb.

Vil I gerne ses på Google, er det derfor vigtigt at have SEO-optimerede tekster – dvs. tekster, der øger jeres synlighed på Google. Vores tekstforfatter leverer SEO-optimeret indhold til jeres hjemmeside, så I rammer jeres ønskekunder og bliver mere synlige.

Vores tilgang

Hos Mr. Toucans ved vi, at godt og relevant indhold ikke bare kan overlades til en maskine. Kunstig intelligens kan være smart til at finde inspiration til din tekst, men ved intet om, hvilken information din modtager har brug for, og hvordan det skal formuleres for at ramme modtageren.

Vi leverer til gengæld tekster, der er vedkommende og velformulerede, hvad enten det drejer sig om tekster til hjemmesiden, sociale medier eller markedsføringsmaterialer. Der ligger nemlig mange tanker bag produktionen af en tekst; Hvem er det, vi ønsker at ramme med vores tekst? Hvad skal der til for at modtageren får lyst til at købe vores produkt? Hvilket indtryk får modtageren af min virksomhed, når jeg formulerer mig på den her måde?

Når du vælger at få dine tekster produceret hos os, vil du opleve, at tekstforfatteren spørger ind til disse ting for at kunne målrette teksten bedst muligt. Hos os er du nemlig ikke bare et nummer i rækken – vi har et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for din virksomhed.

+7 års erfaring som digitalt bureau
Se nogle af vores resultater her

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.