Skab en karriere som webudvikler hos Mr. Toucans

Deltidsjob: Mødebooker

Vi søger

Mr. Toucans søger en mødebooker, hvis formål er at øge tilgangen af leads til vores salgskanaler. Det vil ske gennem kontakt med potentielle kunder og et fokus på indholdet af vores digitale platform.

Vi søger en dygtig mødebooker, som kan arbejde ugentligt 7-15 timer i tidsrummet mellem 8:30 og 16:00, eventuelt med mulighed for ekstra timer og andre opgaver i perioder.

Du behøver ikke have kendskab til vores CRM-system eller webbranchen, da vi sørger for oplæring, så du dels får den fornødne indsigt og viden om vores ydelser og dels får indsigt i vores CRM-system. 

 

Hvem er du?

  • Du er energisk og finder glæde i at opnå mål.
  • Du arbejder struktureret og ansvarligt.
  • Du kan arbejde selvstændigt og kan tænke dig at være en del af et inspirerende miljø.
  • Du motiveres af at opnå individuelle resultater .
  • På sigt vil der være mulighed for fastansættelse som Account Manager.

 

Vi forventer:

  • At du kan lide at tale i telefon.
  • At du kan yde service i topklasse.
  • At du er produktiv.
  • At du er struktureret og god til at følge op.
  • At du formår at skabe resultater.

 

Vi tilbyder

Hos os får du en udfordrende og afvekslende hverdag. Du kommer til at arbejde sammen med nogle kollegaer med store drømme og store smil. Vi er et lille team på 3 personer (og en del underleverandører), som er i fuld vækst. En ansættelse hos os kan sagtens betyde en fremtidig fast position, da vi kommer til at ansatte flere i fremtiden. Vores dejlige arbejdsplads ligger ved Roskildevej i Albertslund og indeholder kantine, kaffe/te, fitness, mødelokaler mm.

 

Kort om os

Mr. Toucans er et ungt succesrigt webbureau i rivende udvikling, som tilbyder pakkeløsninger indenfor grafisk, design og digital markedsføring med spændende opgaver og højt til loftet. Vi er stærke i webudvikling såvel som digital markedsføring og hjælper vores kunder med, strategiskudvikling i en digital verden. Vores produktområder indeholder Webudvikling, SEO, Online markedsføring og Databehandling. Vores kunder kommer primært fra erhvervslivet f.eks. indenfor tekniske BTB-virksomheder.

 

Har vi fanget din interesse?

Så søg stillingen hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og lukker annoncen ned, når vi har fundet de rette kandidater.

Ansøgning skal ske pr. mail til bo@mrtoucans.dk

Eventuelle spørgsmål til stillingen eller generelt kan ske til Bo Larsen på bo@mrtoucans.dk eller +45 20 16 99 29

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.