Få en hjemmeside, der skaber resultater

Hvad er Core Web Vitals?

Google’s ‘Core Web Vitals’ er altafgørende for din hjemmeside

Vidste du at en forbedring af hastigheden på kun 0,1 sekund kan skabe meningsfulde og positive resultater? I et tilfælde med Pfizer resulterede en forbedring af hastigheden på 38% i et fald på mere end 20% i afvisningsprocenten og eBay målte at blot 0,1 sekund hastighedsforbedring førte til en 0,5% stigning i antallet af køb.

Med introduktionen af Googles opdatering, Core Web Vitals er det nu endnu vigtigere for hjemmesideejere og udviklere rundt omkring i verden, at opdatere deres hjemmesider. Som tidligere skrevet i vores nyhedsbrev, er Core Web Vital en brugercentreret metriks, der måler forskellige aspekter af brugeroplevelsen, og som nu spiller en voksende rolle i måden, hvorpå Google rangerer hjemmesider. 

Hvorfor betyder ydeevne mere end nogensinde

Ydeevne handler ikke kun om hastighed. Mere end nogensinde før kræver opbygning af en hjemmeside, der fungerer godt, et dybere fokus på den samlede brugeroplevelse. Selvom hastighed bestemt spiller en vigtig rolle, omfatter Core Web Vitals en række faktorer, der sigter mod at oprette hurtige, brugervenlige og stabile hjemmesider, der leverer en god brugeroplevelse.

Opbygning af bedre hjemmesider er ikke alene et spørgsmål om ydeevne, men gælder også brugeroplevelse, som påvirker det vigtige øjeblik, hvor en bruger beslutter sig for at interagere med din virksomhed, enten ved at læse yderligere indhold, foretage et køb eller en anden handling. Denne beslutning træffes ofte næsten ubevidst og er normalt baseret på et første indtryk af hjemmesiden og er afgørende for din succes.

Betydningen af ​​brugeroplevelse

Der er tre hovedårsager til, at brugeroplevelse er afgørende for virksomheden og deres digitale platforme. Nedenfor har vi skitseret disse områder og undersøgt, hvorfor engagement, deling af indhold og tilgængelighed alle er parametre, der er direkte påvirket af brugeroplevelsen.

Brugeroplevelse påvirker ​​engagement

Hjemmesider, der er langsomme til at indlæse og reagere, påvirker brugeroplevelsen negativt både som et første indtryk og løbende. Denne effekt manifesterer sig i en dårlig navigationsoplevelse, hvilket reducerer sandsynligheden for, at en bruger vil gøre en handling på din hjemmeside. Brugere skal hurtigt kunne interagere med din hjemmeside, så de kan finde det de leder efter på en intuitiv måde.

En god brugeroplevelse påvirker sandsynligheden for, at dit indhold deles. Besøgende er meget mere tilbøjelige til at blive dine ambassadører og dele dine links på tværs af sociale medier, hvis de ikke kun kan lide dine produkter og tjenester, men også har det godt med at interagere med din hjemmeside.

Brugeroplevelse er vigtige og har en direkte indvirkning på resultaterne i Google Søgning. Søgemaskinerne forsøger at give anbefalinger og svar, der indeholder den bedst mulige oplevelse for deres brugere. Hvis din hjemmeside har en fantastisk brugeroplevelse, er det langt mere sandsynligt, at den skiller sig ud fra mængden og bliver prioriteret i søgemaskinerne.

Hosting

Hjemmesider der er hostet hos WordPress-udbydere, er godt positioneret til at opfylde ”Core Web Vitals”. F.eks. vil du igennem Mr. Toucans hosting opleve at vi følger alle regler for Googles Core Web Vitals. Desuden har vi den hurtigste, sikreste og mest pålidelige WordPress hosting i verden. Fra WordPress-specifikke serverkonfigurationer til førende cloud-løsninger, herunder Google Cloud Platform, tilbyder vi løsninger til både små og store hjemmesider, alle bygget med Core Web Vitals.

Google e-bog

e-bogen kan du læse mere om kravene til din hjemmesides ydeevne og hvorfor det er vigtigere end nogensinde at måle og forbedre hjemmesiden i henhold til Core Web Vitals.

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.