Sådan øger du troværdighed og synlighed med CVR-reglen

Mange ved ikke, hvor stor en forskel det egentlig gør blot at registrere sit CVR-nummer på sin hjemmeside. Selvom det er enkelt, så er der alligevel mange virksomheder, der ikke har gjort det. Inkluderer du CVR-nummeret, så har det langt flere positive effekter for din virksomhed end du vil tro.

1. En følelse af sikkerhed:
For det første kan noget så simpelt som at have dit CVR-nummer registreret på din hjemmeside øge din troværdighed betydeligt. Når en besøgende kan se, at din virksomhed er registreret og anerkendt af myndighederne, så øger det tilliden til jer. Et synligt CVR-nummer giver nemlig den besøgende en følelse af sikkerhed, når denne overvejer at købe produkter eller tjenester fra dig.

2. Langt bedre synlighed:
For det andet hjælper CVR-registrering dig med at sikre, at din virksomhed er synlig i søgemaskiner som Google. Søgemaskiner bruger en række faktorer til at bestemme, hvilke hjemmesider, der bliver vist øverst i søgeresultaterne. Et CVR-nummer er en af de faktorer. Når søgemaskinerne finder dit CVR-nummer på hjemmesiden, så hjælpes den til at forbinde dig med den rigtige virksomhed i deres database.
 

3. Undgå bøder og sanktioner:
Endelig kan inkludering af dit CVR-nummer hjælpe dig med at opfylde juridiske krav og reguleringer. I nogle tilfælde kræver lovgivningen nemlig, at din virksomhed oplyser CVR-nummer på din hjemmeside. Hvis du ikke gør det, kan du risikere bøder eller andre sanktioner.


Hvis ovenstående har vakt din interesse, og du vil høre mere om hjemmesidefordele og regler, så tag endelig fat i os via nedenstående 👇

Vi står til rådighed på info@mrtoucans.dk eller +45 71 99 80 08.

Nyhedsbrev

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær hvordan du får mest mulig trafik og konverteringer med vores eksklusive tips og tricks.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd