Udvidet søgefunktion til HK-Byg

Det bliver mere og mere vigtigt, at besøgende kan finde det de søger.
Tålmodigheden og den afsatte tid til at finde information på individuelle emner, bliver kortere og sætter derfor store krav til hjemmesidens overskuelighed. Med Googles ord skal man kunne finde det man søger indenfor 8 sekunder, ellers risikerer man at den besøgende har tabt tålmodigheden.

Ny udvidet søgefunktion
Når man søger på HK-Bygs referenceside, kan man nu anvende den nye søgefunktion, som gør det muligt at filtrerer på et udvalg af muligheder som eksempelvis type, entrepriseform og størrelse i m2. Herefter kan man sortere resultaterne efter bl.a. dato eller navn. Se mere her.

Har du mange produkter, ydelser, referencer eller noget helt tredje kan denne udvidet søgefunktion virkelig være noget dine kunder kan bruge. Søgefunktionen indeholder endvidere:

Mobilvenlig
Den udvidede søgefunktion er 100% kompatibelt på mobile enheder og bibeholder den hurtige eksekvering af søgeresultatet.

Udvidet søgning
Søge- og filtreringssystemet viser kun relevant indhold til brugerne og præsenterer resultaterne på en overskuelig og enkel måde. Det er naturligvis med til at øge konverteringen på din hjemmeside eller webshop bl.a. fordi at dine kunder hurtigt finder præcis det de søger.

Mr. Toucans Postkasse

Nyheder

Få tips og tricks til din hjemmeside

Få bedre resultater ud af din hjemmeside med vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret i den digitale verden med nye tips og tricks hver måned.

Har du brug for en hånd?

SÅ er du kommet til det rigtige sted.

Brug for en hånd