Videoreferencer er guld

Når kunder besøger en hjemmeside for første gang, er det vigtigt at hjemmesiden er troværdig. Da man ikke kan kan spørge nogen, er de besøgende nødt til at selv at finde troværdigheden.

Videoreference er en fantastisk måde at skabe troværdighed på, som ovenstående video er et bevis på.

En video, hvor kunden beskriver forløbet med din virksomhed, hvad der gik godt og måske nogle positive oplevelser, har en enorm positiv indflydelse på troværdigheden hos den besøgende.

Vores kunder siger ofte: ”Vi har svært ved at få gode referencer” og det er sikkert korrekt, hvis man bare venter på, at referencerne selv dumper ind af døren. Meget få kunder gør sig nemlig den ulejlighed at kontakte en kunde for at udtrykke begejstring eller tilfredshed. Men rigtig mange kunder vil faktisk gerne udtrykke deres oplevelse med en leverandør, hvis man selv opsøger det.

Hos Mr. Toucans kontakter vi 5-7 kunder om året, og vi er endnu ikke blevet afvist.

Hvad er en god reference?

Referencer kan hedde mange ting såsom udtalelser, cases, projekter mm. Det vigtigste er, at de fremgår af hovedmenuen og indeholder en beskrivelse af en specifik problemstilling med løsning og med udtalelser fra kunden. En videoreference kan også ligge på forsiden og udstråle troværdighed fra starten af besøget på hjemmesiden. Vi har også gode erfaringer med interviews, hvor vores kunder får en række spørgsmål, som vi så kan bygge en reference ud fra.

Hvordan vælger man den rigtige reference?

Mange tror at Novo, Lego, Danfoss, COOP etc. er de bedste referencer, men det er nødvendigvis ikke tilfældet. Dels er de store multinationale virksomheder svære at få til at udtale sig, bl.a. på grund af interne politiker og dels er det nødvendigvis ikke disse kunder som repræsenterer din målgruppe. Hvis jeres målgruppe er produktionsvirksomheder med 10-50 ansatte, er det måske bedre at finde referencer blandt disse virksomheder. Husk også at få en ”punchline” som f.eks. ”Vil I anbefale os til andre?”.

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.