Få en hjemmeside, der skaber resultater

Cybersikkerhed

Hackere lever af at få adgang til og trække penge og fortrolige informationer ud af virksomheder verden over. 

I august blev alle 7-Elevens butikker i hele Danmark lukket ned pga. cyberangreb. Dette resulterede i, at butikkerne var lukket i flere dage hvilket betød store udgifter, før de åbnede igen. Mærsk var igennem en lignede omgang, som også resulterede i store udgifter.

Cyberkriminalitet vil blive en større udfordring i fremtiden. Det er heller ikke kun den økonomiske gevinst, der er motivationen for, at cyberkriminelle tvinger sig adgang til systemer og netværker. I dag er det desværre også set, at der bliver begået cyberterrorisme, hvis eneste formål er at skabe frygt og panik.

Når store virksomheder kan blive ramt, hvornår bliver min virksomhed ramt?
I dag er der mange redskaber og værktøjer på markedet, som stiller virksomheder langt bedre i tilfælde af et eventuelt hackerangreb. Cybersikkerhed giver jer mulighed for altid at være på forkant mod trusler udefra. Derudover vil sikkerheden skabe reaktion ved den mindste afvigelse eller mistanke om nedbrud.

Pandemien har øget cyberkriminaliteten
Cyberkriminalitet er et alvorligt problem i verden, og efter pandemien er cyberangreb på virksomheder steget. En stigning i online-transaktioner forøger risikoen for cyberangreb.

Cyberkriminelle og hacker går efter de mindre virksomheder, da de ikke har opbygget samme IT-forsvar som store virksomheder.

Mr. Toucans hjælper med at forebygge cyberangreb
Med den rette cybersikkerhed kan I holde de cyberkriminelle væk fra jeres virksomhed. Mr. Toucans vejleder om digital sikkerhed indenfor hjemmesider og har fokus på at forebygge og forhindre cyberangreb.

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, du gerne vil drøfte med os, eller vil du gerne høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.